Pluspunten
Snelheid, maandagmiddag besteld, dinsdagmorgen al in huis!!! Super
Pluspunten
Prima telefonische service en levering als beloofd, volgende dag ook op zaterdag! Ga zo door!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Pluspunten
Artikelnummer gezocht via Google, zodoende bij witgoedparts terecht gekomen. Duidelijke productomschrijving en schappelijke prijs, daarom gelijk besteld. Levering was heel goed te traceren via DPD (beter dan via Postnl in mijn optiek). Volgende dag werd de pomp geleverd, goed stevig verpakt.
VerbeterpuntenGeen, alles verliep snel en prima
Pluspunten
Wij hebben een Indesit wasdroger, omdat ik er niet uitkwam heb ik een medewerker gebeld, Super meewerkend en vakkundig persoon, er zat 5 werkdagen levertijd op, besteld, na 3 dagen een telefoontje dat het onderdeel sneller geleverd werd en of ik morgen vroeg thuis zou zijn voor het al te kunnen aannemen, top service, top prijs, top medewerking
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenPakket werd met DPD verzonden en tot mijn verbazing niet aan de deur afgeleverd, maar ik moest het ophalen bij een afhaalpunt. Vond ik minder!
Communicatie is nul gereageerd op het niet ontvangen van een order welk is betaald en heb daar tot op heden geen antwoord op gehad
Pluspunten
Het past en was snel bezorgd.
Pluspunten
snelle Manne
VerbeterpuntenBetere koerier
Pluspunten
houdt zich aan de afspraak keurige verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles ging prima naar verwachting
Pluspunten
Geweldige ondersteuning aan de telefoon, ik kreeg de link doorgemaild, supermakkelijk! Volgende dag bezorgd
Pluspunten
Pluspunten
Top levering
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijs
Geen enkele wens ,meer .Was perfect
Pluspunten
Top bedrijf, snelle levering persoonlijke service
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen