Pluspunten
je wordt prima in live chat benaderd.
Verbeterpuntenjuist product leveren en bij melding foute levering graag ook snel op e-mail reageren.
onduidelijke instructie over afhalen . Geen gehoor bij telefonisch contact
Pluspunten
Snelle levering/beschikbaarheid. Mobiel bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering.Uitgebreid aanbod.
VerbeterpuntenHeb moeten navragen wanneer product geleverd ging worden. Hier allert op zijn !
beste, graag zou ik beoordelen, maar zolang ik nog niets heb ontvangen kan er niet beoordeelt worden? mvg, Leo
Pluspunten
snel reactie als je een mailtje stuurt
Verbeterpuntenals iets niet voorradig is iets eerder laten weten aangezien jullie zeggen de andere dag in huis
Pluspunten
Goede spullen
VerbeterpuntenLaat weten of iets is verstuurd nu onverwacht pakket dienst aan de deur terwijl ik op het punt stond om te bellen hoe en wat.
Pluspunten
Goed assortiment
VerbeterpuntenNog sneller leveren
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak van een goed product!
hoe durft u een beoordeling te vragen als na 12 dagen nog geen bestelling is ontvangen. Op mijn vraag waar de bestelling bleef zei men dat het met de post weg was. Het is er nog steeds niet.
Pluspunten
Duidelijk over het product. In ieder geval bij het gene wat ik zocht.
VerbeterpuntenEen nettere webshop zou geen overbodige luxe zijn.
Pluspunten
Heldere info, goede prijs
VerbeterpuntenAles was naar verwachting
Pluspunten
Bestellen en direct ophalen voor mensen in regio Eindhoven ideaal
VerbeterpuntenObv huidige ervaringen geen directe aanbevelingen
Pluspunten
Aardige mensen
Verbeterpunteneerder vragen of ze kunnen helpen met leveren onderdeel
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen