Pluspunten
Snelle levering ondanks dat het pinksterweekeinde er tussen zat. Werd op dinsdag geleverd!
VerbeterpuntenGeen e-mails meer ontvangen na bestelbevestiging. Mogelijk door Pinksteren maar bevestiging van levering op specifieke dag zou prettig zijn geweest.
Pluspunten
Beleefd en vriendelijk en daar stopt het ook! De fout lag niet bij Witgoed, maar eerder bij de leverdienst. misschien eens overwegen om met andere leverdiensten te werken.
VerbeterpuntenWerk met andere leveranciers dan DPD!
Pluspunten
Compleet assortiment en duidelijke site. Product is netjes en heel aangekomen.
VerbeterpuntenVerzendkosten waren erg duur. Het was een losse knop van een oven. Deze had ook in een brievenbuspakket gepast of een bubbeltjes enveloppe. Dit had geld gescheeld. Door de hoge verzendkosten wou ik het product eigenlijk ergens anders gaan zoeken maar door tijdgebrek toch hier besteld. Tevens staat bij de diverse knoppen van de oven niet duidelijk voor welke functie de knop is. dit was lastig te begrijpen.
Pluspunten
Snelle goedkope levering. Ophalen mogelijk in Eindhoven.
VerbeterpuntenOp de site staat dat ophalen elke dag mogelijk is. Helaas konden wij het op onze dag niet direct ophalen. Maar het is goed opgelost, nieuwe tijd afgesproken en opgehaald.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Alles naar tevredenheid
VerbeterpuntenBij het bestelde onderdeel hadden we ook O ringen nodig die zaten er niet bij.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Groot aanbod van spullen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenSommige producten in kleinere hoeveelheden leveren zoals bekers 6 stuks, dit is helaas niet bij alle types mogelijk.
- Geen beschadigde en ogenschijnlijk gebruikte spullen leveren. - Sneller leveren en niet na 4 dagen - Telefonisch op zowel vast als mobiel nummer bereikbaar zijn om klachten af te handelen.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Product omschrijving op website goed gedetailleerd
VerbeterpuntenMoment van verzending is niet gecommuniceerd. Bleek dezelfde dag al verzonden, maar daar geen mail van gehad.
Pluspunten
Artikelen zijn goed en redelijk geprijsd.
Verbeterpunten2 x keer wat besteld, eerste keer duurde het langer dan geclaimd. Op zo'n moment zou het handig zijn om track & trace-informatie te hebben. De tweede de volgende dag geleverd, zoals beloofd op de website.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen