Pluspunten
Ik heb geen persoonlijk communicatie gehad met dit bedrijf maar dat was ook niet nodig. De volgende dag werd onze nieuwe bestekmandje afgeleverd.
Pluspunten
Alles top en snel geleverd.
Pluspunten
Helder en overzichtelijk Levert snel en correct
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde onderdeel
Pluspunten
Goede prijs, zoekend op artikelnummer snel het artikel gevonden, was de volgende dag (op zaterdag) al in huis.
VerbeterpuntenDe omschrijving van het artikel was niet erg uitgebreid. Door het artikelnummer op andere sites te koppelen aan de apparaatcode wist ik wat ik moest bestellen. Uitgebreide info over compatible apparaten zou welkom zijn.
Pluspunten
Besteld en volgende dag al binnen: super!
Pluspunten
Redelijke snelle levering
VerbeterpuntenRetourzending zonder antwoordnummer is niet erg klantvriendelijk. Tevens was de vermelde afmeting van het product misleidend.
Pluspunten
Er waren helaas een paar glazen kapot gegaan tijdens transport, maar dit is keurig netjes opgelost.
Pluspunten
Doet wat ze moeten doen Snelle levering
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
Snelle levering en aanzienlijk goedkoper dan alternatieve leveranciers.
Pluspunten
Goed en snel bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlotte en keurige levering.
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Pluspunten
glasplaat was goed ingepakt, snelle levering
Beter omschrijven wat de consument koopt zodat er geen teleurstellingen onstaan
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen