Pluspunten
alles netjes op tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle degelijke levering, alles netjes ingepakt. Veel goedkoper dan andere websites. Origineel onderdeel van Smeg voor de oven.
Pluspunten
Scherpe prijs, goed product
Pluspunten
Je krijgt wat je bestelt
VerbeterpuntenHou altijd een slag om de arm ivm levering van goederen, je bent altijd afhankelijk van het vervoerbedrijf die het moet afleveren. Bij mijn kwam het een week later aangeleverd maar het geleverd
Pluspunten
Superfijn dat ik 1 tafellaken af kon nemen als particulier. Lang gezocht naar de juiste maat (175x175) en tegen een scherpe prijs en topkwaliteit en nog voor de feestdagen op kunnen halen, top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen bedenken. Ga zo door!
Pluspunten
Pluspunten
Het geen wat je besteld krijg je snel volgens afspraak geleverd
Pluspunten
snelle levering, goede prijs, aardige mensen!
Pluspunten
snelle levertijd , overzichtelijke website
Verbeterpuntenik weet geen verbeterpunten
Pluspunten
Correct en op tijd, tegen redelijke prijs.
Pluspunten
uitstekende snelle verwerking
Verbeterpunten--
Pluspunten
Helemaal top, zo snel en goed verpakt.
Pluspunten
besteld en snel binnen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het materiaal is van goede kwaliteit
VerbeterpuntenNa de bestelling is het bedrijf vergeten de bestelling te versturen. Bij de (plaatijzeren) pan zat een gebruiksaanwijzing hoe je een gietijzeren pan moest prepareren voor gebruik.
Pluspunten
Gunstige prijs/kwaliteit
Pluspunten
Alles klopt gewoon. Super snelle levering.v kloppend advies
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen