Pluspunten
Snelle en zorgvuldige verzending van originele producten die een scherpe prijs hebben. De bezorgdienst van het pakket heeft het laten afweten echter heeft Witgoedparts dit goed opgelost. Ik zal een volgende keer weer bij Witgoedparts bestellen..
Verbeterpuntenniet van toepassing.
Pluspunten
Snelle levering, goed ingepakt, redelijk geprijsd
Verbeterpunten- als op de site staat: artikel 077B6813, lever dat dan ook en niet een (goedkoper) equivalent K59L4141. Of vermeld dan in ieder geval dat het één van de twee wordt. - €5,95 voor aflevering aan huis. Maar als je niet thuis bent brengt DPD het naar een afhaalpunt 7 kilometer verderop, zodat je het alsnog moet gaan halen. Je krijgt ook geen mogelijk om een afleverdatum of -moment op te geven, om dit te voorkomen.
Pluspunten
Super snelle levering! De volgende dag al in huis! Top!
Pluspunten
Kennis va zaken. Snelle levering goede nazorg
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
het juiste artikel tegen de juiste prijs
Pluspunten
ze belden me toen het fout ging :)
Pluspunten
gewoon gelijk de juiste spullen ontvangen. Dag na bestelling.
Verbeterpunten-
Jullie zijn goed! ga zo door!
Pluspunten
tevreden met geleverde part, snel beschikbaar en mijn magnetron doet het weer.
Pluspunten
Goede communicatie, mogelijkheid tot omruilen
VerbeterpuntenMatige afwikkeling van beschadigde goederen (transportschade)
Betere communicatie . Zag alleen dat er een pakje uit Eindhoven kwam wat onderweg was..... niet van witgoed parts
Pluspunten
Kijken, of ik wat kan vinden, dat u moet verbeteren. Nee, ik kan niets vinden. Oh wacht, heb u maar één telefoon in gebruik?Ik moest bij de bestelling wel 10 minuten wachten...Maar verder verliep de koop gesmeerd.
VerbeterpuntenPunten van verbetering. Laat eens kijken...ja ik heb wat. Ik probeerde uw verkoper over te halen mijn bestelling telefonisch te accepteren. Ik jokte dat ik geen computer had en dat ik binnenkort 90 word. Maar hij was onverbiddelijk: "U kunt alleen per computer bestellen! "
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke benadering
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
snel geleverd , duidelijke website, goeie prijs
Verbeterpuntende twee stekers van het verwarmingselement , waren door de kartonnen verpakking geschoten en kennelijk ook daarop geland, want ze waren beide verbogen. Gelukkig met wat moeite recht gekregen, en ze bleken nog te werken. Dus tip beter verpakken, bijvoorbeeld extra plastic kap om uitstekende delen
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen