afhaalpunt in Weert, AK service duurde eindeloos voor ik aan de beurt was. Was met een bestelling voor computers bezig en stond maar alleen.
Pluspunten
Duidelijke web site, makkelijk mee te werken en te bestellen. Informatie na bestelling per mail ook goed. Alles bij elkaar helemaal goed.
Pluspunten
Snelle levering na betaling
VerbeterpuntenOp factuur kunnen bestellen. Dan is de levering nog sneller, want in sommige gevallen duurt de betaling binnen een wat langer.
Pluspunten
Snel opgelost na bellen van bedrijf, inclusief oplossing vanuit de verkoper. Prima dus.
Verbeterpuntenvermeld even bij optie overschrijven dat dit enkele dagen duurt, ook i.v.m. beloofde levertijden. Ook een 2e factuur (1 van St Mollie payments en 1 van verkoper) levert eerder verwarring op.
Pluspunten
Goed en vriendelijk advies en zeer snelle levering.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle foutloze levering
Pluspunten
Pluspunten
Geen goede omschrijving producten
VerbeterpuntenBetere en voledige artikel omschrijving zodat de klant weet wat hij kan verwachten
snelheid levering
Pluspunten
product geleverd volgens afspraak
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
via chatsessie erachter gekomen welk type gebruiksartikel ik moest hebben, en was idd het juiste artikel. goed geholpen!
Verbeterpuntenmeer type koelkasten beschrijven waar het artikel voor is. dan had ik niet een chatsessie hoeven hebben
Pluspunten
goed prijs / kwaliteit verhouding snelle levering duidelijke website
Pluspunten
Snelheid
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen