Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon, perfecte service!!!
VerbeterpuntenGeen tips en geen verbeterpunten
Pluspunten
Redelijk vlotte levering, vrijdag besteld, dinsdag geleverd
VerbeterpuntenGeen tracking mogelijkheid of bericht wanneer verzonden
volgens de site dag erna levering , klopte niet, kan beter.
Pluspunten
Morgens gecommuniceerd,middags lag het al klaar.
VerbeterpuntenOp afhaal adres bedrijfsnaam bord hangen
Pluspunten
Zie de hier boven aangekruiste sterren
VerbeterpuntenLet op de verhouding kosten - porto! Ik kocht vier dopjes voor onder pannendragers voor 4,50 euro. De portokosten bedroegen euro 6,99. Bijna tweemaal zo hoog en dat terwijl het toegezonden zakje van enkele grammen met gemak in een kleine enveloppe past die door de brievenbus kan en niet meer dan 73 cent aan postzegels had hoeven te kosten te vermeerderen met de luttele kosten van een eenvoudige envelop. Dit geeft een lichte ergernis.
het is niet duidelijk of dit een eenmans bedrijf is, omdat ik een link kreeg toegestuurd die niet werkte en toen bijna 1.5 dag mag wachten op een nieuw antwoord.verder product en levering prima, maar communicatie, bereikbaarheid mager
Pluspunten
Het zoeken van het onderdeel was gemakkelijk. Het bestellen ook. Goede levering
VerbeterpuntenIk had het product al besteld, maar zag pas later een bericht op de website dat het product 10 dagen later dan normaal verzonden zou worden vanwege een pauze periode. Ik ben hier niet persoonlijk over bericht. Dit kan beter. Ook heb ik geen bericht gekregen over de daadwerkelijke verzend datum. Ook dit had ik op prijs gesteld
Pluspunten
goedkoop en goede kwaliteit
Verbeterpuntengeef een track en trace nummer. Na de bestelling bleef het stil. heb daarom gebeld.
Pluspunten
prima prijs snelle levering
Pluspunten
Product was hier voordeliger
VerbeterpuntenStatus van de bestelling niet te volgen en geen verzendbevestiging via email
Tijdens vakantie ook goederen leveren
Pluspunten
Echt super klantgericht en klantvriendelijk !
Pluspunten
snelle levering en persoonlijk advies
Pluspunten
Gewoon goed geregeld.
Pluspunten
communicatie, meteen reactie na mijn mail.
Verbeterpuntenlevertijd, nakomen wat je beloofd
Pluspunten
Even gebeld of ik een aantal onderdelen over een uurtje kon afhalen. Vriendelijk te woord gestaan en het kon mits besteld en betaald, hetgeen logisch is. Verkoper had nog de moeite genomen om me terug te bellen omdat ik nog een onderdeel nodig bleek te hebben, helaas had ik dat telefoontje gemist. Gelukkig had hij het ook al bij zich toen ik ging afhalen. Goede service dus!
VerbeterpuntenEen fysieke winkel zou wel praktisch zijn. Zeker omdat je soms toch wat advies nodig hebt of even het juiste onderdeel moet zien.
Pluspunten
Goede voorlichting en flexibel
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenAan de telefoon alleen het antwoordapparaat te horen, met de mededeling "We bellen u zo snel mogelijk terug" Er wordt nooit teruggebeld. Ook wordt er geen levertijd bij het product gegeven.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen