Pluspunten
Zeer vakkundige en snelle levering.
VerbeterpuntenNiet nodig uiterst tevreden
Tothiertoe geen verbeterpunten op te merken. ALLES PERFECT
Pluspunten
uitgebreid assortiment voor een goede prijs - doen wat ze zeggen :-)
Pluspunten
Leverdatum werd bijgesteld en netjes gecommuniceerd. Uiteindelijk heeft medewerker nog heel erg zn best gedaan om te zorgen dat ik mijn pakje toch nog op tijd binnen kreeg! Erg tevreden!
Pluspunten
Super goeie service
Pluspunten
goede service snelle levering
Pluspunten
een goede en snelle servise
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima prijs en levering
VerbeterpuntenKlein onderdeel in doos ipv luchtkussenenveloppe
Pluspunten
Prima prijs, snelle levering en duidelijke communicatie over afleveren pakket
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle communicatie en levering
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
Pluspunten
Netjes dat er gebeld werd over langere levertijd.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijs en een snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website waarbinnen het makkelijk zoeken was naar - in mijn geval - lastig te beschrijven onderdeel. De bestelling is daarna vlot afgehandeld en bezorgd. Duidelijke factuur.
VerbeterpuntenBlif svp duidelijke foto's bij de onderdelen plaatsen, deze zijn zeer waardevol!
Pluspunten
Pluspunten
Eerste bakplaat kwam beschadigd binnen, slecht ingepakt. Na melding van schade dag erna nieuwe in huis.
VerbeterpuntenZorgvuldiger vepakken
Pluspunten
Vlotte levering van originele onderdeel.
Pluspunten
Snelle levering, snelle oplossing bij een probleem. Er waren glazen gebroken, maar is direct opgelost n.a.v. commentaar. Netjes nieuwe glazen geleverd, zonder er om te vragen. Super.
VerbeterpuntenGlas beter verpakken om breken tegen te gaan.
Pluspunten
Snel en vriendelijk verkeerde levering oplossen
VerbeterpuntenDe bestelling beter lezen
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen