Pluspunten
Deze bestelling is perfect afgewerkt. Geleverde product voldoet aan alle verwachtingen.
Pluspunten
Snel en correct geleverd
nvt
Pluspunten
Ok
Pluspunten
Goede bezorging en netjes op tijd
Pluspunten
Duidelijke website Snelle, goede levering Goed product
Pluspunten
Snelle levering en bestelling goed verlopen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenEen andere couriersdienst nemen . Bijv PostNL
Pluspunten
Supersnelle levering tegen zeer-concurrerende prijs. Top!
Pluspunten
Supersnelle levering van mijn bestelde produkt helemaal toppie
Pluspunten
Goede site, duidelijke info.
VerbeterpuntenDPD is niet de dienst om mee samen te werken. Had het artikel besteld zodat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Helaas waren wij niet thuis. DPD heeft het toen de dag daarna na 5 uur aangeboden bij een afhaalpunt in de gemeente, waardoor ik concreet het artikel twee dagen later dan gepland in huis had. Afleveren bij de buren had een hoop ergernis voorkomen.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs -kwaliteit verhouding
Pluspunten
Voordelig en een goede snelle afhandeling
Pluspunten
Goede comunicatie en vriendelijk
Pluspunten
zeer snelle levering en een telefoontje bij 1 dag later leveren.top
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen