Pluspunten
artikel was prima
Verbeterpuntenzondag besteld, woensdag thuis. Dat was niet de belofte.
Pluspunten
Snelheid. Smiddags besteld. Zelfde avond binnen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Relatief snelle verzending
VerbeterpuntenCommunicatie op ieder vlak
Verzendingskosten (B) er hoog voor een onderdeeltje van nauwelijks 20 gr of minder. Mocht ook via de post worden verzonden.
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Eerste maal een onderdeeltje besteld, qua levering en communicatie hierover gewoon top. Over het product zelf kan ik niet oordelen, geïnstalleerd en het werkt.
Pluspunten
Makkelijke site, niet te duur en snelle levering
Verbeterpunten1- Indien mogenlijk zou bekendmaking van aflevertijd iets eerder mogen dan vroeg op de afleverdag zelf. Maar dit zou ook te maken kunnen hebben doordat ik mijn bestelling in het weekend heb geplaatst. 2- De mail die ik ontvang om een evt. nieuwe leverdatum en/of adres aan te geven indien ik bij de eerste leverpoging niet thuis zou zijn, vind ik onoverzichtelijk en moeilijk te begrijpen.
Pluspunten
Laagste prijs, goede website, levering volgens afspraak, product conform verwachting,
Pluspunten
Onderdeel om 22:15 uur besteld en de volgende dag om 14:00 uur afgeleverd.
Pluspunten
Een besteld product bleek bij aankomst beschadigd. Na een kort onderhoud met het bedrijf kon ik deze snel en zonder moeite terugsturen en kreeg ik automatisch een nieuwe toegestuurd.
Pluspunten
Prima service, neemt telefonisch contact op als er iets gemeld moet worden tva het product. Goede levering
Pluspunten
Komt Prijsafspraak na, ook al is het veel duurder geworden
Verbeterpuntengoed je prijzen in de gaten houden, levertijd is langer als aangegeven en niet alles is op voorraad als op site vermeld staat.
Pluspunten
VerbeterpuntenVrijdag besteld... Product pas om dinsdag thuis
Pluspunten
Het juiste onderdeel de volgende dag in huis,ideaal!
Pluspunten
1x een bestelling gedaan, gewoon goed gegaan en ook voor een scherpe prijs. als ik weer iets nodig heb bestel ik weer bij Witgoedparts.
Pluspunten
snelle levering duidelijke e-mail communicatie
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
correcte en snelle levering
Verbeterpuntenzou ik door mijn ervaring nog niet weten, pas eerste keer besteld
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen