Pluspunten
ik heb telefonisch contact gehad over een snelle bestellingswijziging welke zonder problemen ingewilligd is met een nette retour kosten. Heel goed! plus een getoond technisch inzicht omtrent een machine van meer dan 20 jaar oud! Het reserve-onderdeel werk momenteel goed. dank voor de service en het Technisch praatje.
Pluspunten
In tegenstelling tot anderen hadden ze het onderdeel op voorraad en werd het snel verstuurd met aankondiging van tijdstip.
Pluspunten
ben tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Ze denken echt met je mee!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt mooie prijs
VerbeterpuntenPrima geen verbeteringen
Pluspunten
Goed geholpen. Goedkoper artikel voor me opgezocht. Top communicatie en de volgende dag in huis. Bedankt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd, lage verzendkosten tov andere soortgelijke bedrijven. Duidelijke mail bij bestelling en verstuurd worden van product.
Pluspunten
Eerst gebeld met het bedrijf om zeker te weten of ik wel het goede onderdeel had gevonden. Vriendelijk en snel te woord gestaan. Goed advies. Onderdeel besteld en volgende dag om 13:00 in huis. Goede service!!
Pluspunten
Gezocht op het web en hier duidelijk goedkoper...prima Alles vlot verlopen, zéér tevreden
VerbeterpuntenJammer dat er voor Belgie wel verzendkosten worden gerekend boven de 75 €, Belgie is nu toch niet zo ver :) Ik wist dit eerst niet, ik had een derde artikel willen kopen om boven de 75 € te komen (extra stofzuigerzakken), ik heb dat uiteindelijk niet gedaan omdat ik toch verzendkosten moest betalen...
Pluspunten
GOEDE KWALITEIT
VerbeterpuntenVLUGGEREN LEVERTIED
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.
Pluspunten
Werd direct na het plaatsen van de bestelling gebeld dat het product niet voorradig was en dat het een aantal dagen later geleverd werd, prima service
Verbeterpuntenn.v.t
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen