Als iets niet op voorraad is mailtje sturen wordt zeer gewaardeerd.
Pluspunten
Goede communicatie over niet nakomen levertijd..
VerbeterpuntenDe beloofde levertijd van de volgende dag in huis is niet gehaald.
Pluspunten
geen klachten, goed geregeld en goed bezorgd.
Pluspunten
Goede service, beschadigd product werd meteen omgeruild en de nieuwe glazen schalen werden dezelfde dag verzonden zodat deze op tijd kwamen.
Verbeterpuntencommunicatie per email kan sneller. De ene keer krijg je snel bericht en soms moet je een aantal dagen wachten. Bij bellen wel meteen conact
Pluspunten
Snel en adequaat
VerbeterpuntenVerpakking was beschadigd
Pluspunten
Supergoede oplossingsgerichte instelling; Ga zo door!
Pluspunten
Snel geleverd tegen zeer goede prijs.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
Goede service,ook telefonisch
Verbeterpunten.
Pluspunten
prima webshop, was voorheen ook een winkel maar het blijkt onderstussen alleen nog maar als webshop te bestaan. Voor afhalen product was dit in eerste instantie onduidelijk
Verbeterpuntengeen email gekregen dat product op voorraad lag en kon worden afgehaald. pas na contact op te nemen na enkele weken wachten werd dit duidelijk
Pluspunten
Buitengewone service door werknemer. Kundig,vriendelijk.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen