Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle levering
Pluspunten
Producten zoals beschreven.
VerbeterpuntenAls je op de website de klant verzekert dat het product de volgende werkdag wordt geleverd, moet je dat ook waarmaken. Dat was nu niet het geval.
Verbeterpuntenweinig
Pluspunten
Makkelijk om op te bestellen. Had een medewerker aan de telefoon die erg vriendelijk was en zeer behulpzaam. Verder kende en ken ik het bedrijf niet.
VerbeterpuntenAls het wat langer duurt voor de spullen bezorgd worden, dan graag een berichtje, zodat je weet waarom het niet de volgende dag of daarna wordt bezorgd.
Pluspunten
Goede prijs
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenWeet ik niet ik pas 1 keer besteld bij hun
Pluspunten
Gooedkoopste die ik kon vinden voor dit onderdeel
Verbeterpuntenlevertijd kan korter
Pluspunten
Snelle afhandeling, 's middags gebeld voor een onderdeel voor een spoedreparatie (schokbreker wasmachine) en diezelfde avond nog af kunnen afhalen.
Pluspunten
Doet wat ze moeten doen en dat goed
Pluspunten
snel levering
verzendkosten voor een klein pakketje van rond de 50 euro mogen wel achterwege blijven!
Pluspunten
Snel en eerlijk
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle, keurige levering tegen een nette prijs
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven dat "Bezorging de volgende dag" alleen geldt voor werkdagen (ook op de bestelbevestiging).
Pluspunten
Goed en snel.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering. Ook goed advies voor alternatief.
Pluspunten
Snelle levering, goede telefonische informatie. Scherpe prijs.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen