Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Na de bestelling , ging de aflevering heel vlot.
Pluspunten
Duidelijk ,website zeer vriendelijk
Pluspunten
overzichtelijke website, snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen.
Verbeterpunten2 jaar garantie ipv 1 jaar garantie zoals de Europese norm voorschrijft.
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Nadat ik het verkeerde product had besteld, waren ze erg behulpzaam met het terugnemen en het terug storten van het geld
VerbeterpuntenFactuur bij de levering
Pluspunten
Na verkeerde levering, mail gestuurd en direct juiste artikel nagezonden. Bij retourneren verkeerd artikel netjes verzendkosten retour gekregen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en zeker goede telefonisch advies
Pluspunten
snelle uitlevering
Verbeterpuntenmeer duidelijkheid bij de producten.
Pluspunten
Kon mijn artikel op andere tijd ophalen omdat ik niet anders kon.
Pluspunten
Goede hulp telefonisch
VerbeterpuntenNiet via dpd leveren dacht vrijdag besteld zaterdag in huis maar dan levert men niet mits je aangeeft
Pluspunten
Uitleg over product, met voor-en nadelen
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntengeen?
Pluspunten
Zeer snel en oké
Pluspunten
Bereidwillig om uitleg te geven hoe iets te demonteren.
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Had een vraagje over de betaling die van mijn kant niet lukte is direct per telefoon opgelost keurig volgende dag bestelling in huis wasmachine werkt weer perfect helemaal top ga zo door
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen