Pluspunten
Zeer vriendelijk, goede service!
Pluspunten
alles prefect en op tijd geleverd
Positive
Problemlose Bestellung Sehr schnelle Lieferung Top-Ware
VerbesserungspunkteBesser geht es nicht!
Pluspunten
Vakkundig telefonische hulp bij het zoeken naar het benodigde onderdeel bijzonder vriendelijk personeel en bijzonder snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
zie aantal sterren!
VerbeterpuntenEen antwoord op mijn email kwam in de spam folder terecht.
Pluspunten
Supersnelle levering, info bij verzending, correcte afwikkeling
Pluspunten
Geen idee, bestelling nog niet ontvangen
VerbeterpuntenOp de website in mijn account stond dat bestelling al verzonden was, maar hij bleek nog niet eens op voorraad te zijn bij jullie.. Nu, 7 dagen na het plaatsen van bestelling nog niets ontvangen en ook geen informatie ontvangen wanneer hij verzonden gaat worden..
Pluspunten
Goede website, bestelbevestiging, factuur
VerbeterpuntenLange levertijd (niet volgens slogan volgende dag geleverd). Geen reactie op email over lange levertijd
Pluspunten
goede snelle informatie
VerbeterpuntenGeen DPD...beloven levering de volgende dag(vrijdag) maar levert pas maandag
Pluspunten
Snel en goed geregeld Over de kwaliteit van een lamp kan ik pas wat zeggen als hij stuk is gegaan!
Pluspunten
Snelle levering, juiste communicatie eindelijk een bedrijf gevonden die alles netjes op orde heeft! om 18:32 besteld de volgende morgen om 9:50 bezorgt Super! ga zo door!
Komt belofte mbt levertijd niet na. Wordt ook niet vermejd
Pluspunten
Gewoon zoals je het wil hebben, goedkoop en goed
VerbeterpuntenFoto op wenste iets duidelijker
Pluspunten
Bellen op eigen initiatief terug.
VerbeterpuntenMeer voorraad producten op site plaatsen.
Pluspunten
Prijs prima, levertijd prima
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen