Pluspunten
Duidelijkheid, goede website ,makkelijke betaling en snelle levering.
Pluspunten
Vrijdagavond on 17:30 besteld en maandagochtend on 9:50 binnen! De (voor mij) goedkoopste die ik kon vinden. Prima goed, bedankt!
Pluspunten
Wel netjes te woord gestaan toen ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef.
VerbeterpuntenBij niet op tijd leveren,was ipv 24u ,1 week,dan tel/mail richting klant
geen
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
Pluspunten
snelle levering en goede telefonische service
Pluspunten
keirig op tijd, snel gewerkt,
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Hi ik had nooit een contact met jullie bedrijf , vorige week heb ik een (bakplaat) voor de eerste keer gekocht , ik was niet tevreden omdat er zit heel veel krasen in , maar zodra ik het firam gemeld kreeg ik op de volgende dag een nieuwe , perfect
Pluspunten
Twee stuks van hetzelfde artikel bleek niet meteen leverbaar, maar men was bereid dan eerst maar een stuk op te sturen, voor dezelfde zendkosten. Toen ik echter de volgende dag het pakket opende, bleken er wel 2 stuks in te zitten. Dat probleem was dus razendsnel opgelost.
misschien dat jullie dpd eens aan kunnen spreken over hun leveringen, in eerste instantie kreeg ik een keurig mailtje waarin de verwachte levertijd stond ( tussen 11 en twaalf uur), dat ze eroverheen gingen had ik ingecalculeerd, maar ze kwamen dus helemaal niet, zonder bericht! ik zag 's-avonds op de volglink dat de bestelling weer terug was op hun depot!!! toen ik de volgende dag belde met hun servicelijn, werd me verteld dat "ze er niet aan toe waren gekomen", ik had er nota bene een dag vrij voor genomen.... sorry, maar dat vind ik dus niet kunnen
Pluspunten
alles is prima verlopen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levertijd en een goede tijdsindicatie van levering. Je hoeft niet de hele dag ervoor thuis te blijven, zeer prettig!!
Pluspunten
vlotte klantvriendelijke handeling
Pluspunten
Fijne en makkelijke site.
VerbeterpuntenDe vervoerder DPD is een beetje makkelijk met levertijden
Pluspunten
De volgende dag was mijn bestelling al binnen, super! Vooral handig omdat ik een flessenrek miste in de koelkast en deze harder nodig had dan ik in de eerste instantie gedacht had. Top service.
Pluspunten
keurig alles volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
via internet geboekt, de volgende dag afgehaald en nog goedkoop ook. Aan te raden !
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen