Snelle levering en goed sevice

Zeer snelle levering , zeer behulpzaam aan de telefoon en vriendelijk

Kwaliteit product snel geleverd voor een lage prijs.

Nieuwe spotjes voor onze 15 jaar oude urgo afzuigkap, originele lampen zeker €10 goedkoper dan bij een andere verkoper. Snel en goed verpakt geleverd.

Gewoon goed

Na eerdere aankopen nu een vervangende mengkom besteld. De levering was niet supersnel (was nu ook niet nodig). Er was aandacht besteed aan de verpakking: zo min mogelijk plastic, heel goed!

Kan geen retouradres vinden of een retourlabel

Ik heb zelf de fout gemaakt het verkeerde artikel te bestellen maar hoe ik het nu terug moet sturen en waar dit naar toe moet kan ik slecht vinden.

Vlot en passend

Prima, goede prijs en snel geleverd

Moest een hittepomp voor mijn Bosch vaatwasser hebben. Bij Witgoedparts was dit onderdeel ruim 40 euro goedkoper dan bij vele concurrenten. Artikel was helaas niet direct op voorraad maar toch binnen 4 dagen geleverd. Vaatwasser doet het nu weer prima.

Makkelijke site snel besteld Snel geleverd!

Vreselijk

Service is ver te zoeken

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

ok

Ik ben heel tevreden van het product de verpakking en de snelle levering maar ben niet tevreden van de persoon die het pak geleverd heeft, ik heb die persoon zelfs niet gezien, het pakket op de trap bellen en wegwezen.had nogthans van jullie mail gekregen het pak na te kijken maar ge moet de kans krijgen ook.

Even telefonisch contact gehad, vriendelijk geholpen, goed advies, snelle levering.

Prima ervaring maar kan iets beter.

Product besteld op zondag. Beloofd werd 1 a 2 werkdagen leveren. Product pas donderdag namiddag ontvangen. Geen track en tracé en verdere status van de levering gekregen vooraf. Dat kan beter. Product in goede staat ontvangen en werkt naar behoren. Erg blij verder met het eindresultaat. Mark Vd voort

Onderdeel vriezer. Supersnel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Kreeg zelfde dag toen ik op de site had gekeken dat er nog iets in mijn winkelmandje stond. Betaald en volgende dag al berichtje dat het onderweg was. Super

Snel

Heel goed en goed verpakt verzonden

Telefonisch en per email contact gehad voor een onderdeel of deze op voorraad was goed en snel beantwoord

Goede artikelen gestuurd netjes verpakt.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Correcte.

De bestelde goederen beantwoorden volledig aan de beschrijving. Degelijk verparkt en met handleiding voor installatie ! De communicatie met de firma verliep zeer vlot.

Proces verlopen zoalshet moet

Snelle reactie op mail. Goede prijs. Aankondiging verzending ontvangen. En bezorgtermijn was ook prima.

Wachten terwijl mijn eten bederft en mijn koelkast onbereikbaar is.

Voor 17:30 besteld volgende dag in huis is niet geheel de waarheid. Vrijdagmiddag heb ik een koelkastscharnierpen van ongeveer 10 gram voor €40.71 besteld. Het is nu woensdagochtend en het kan de hele dag nog duren voordat het piepkleine scharniertje zal aankomen. LET WEL! Mijn volle koelkast heeft nu al 6 dagen een losse deur enigszins vastgeklemd met een stoel. Voor de 6 euro die ik moest betalen om een ✉️ te versturen had ik betere service verwacht.

Alles geleverd zoals besteld en op tijd!

zeer snel en goed

top

zeer goed

Snelle bezorging

Snelle levering zonder veel poespas

Overzichtelijk om het onderdeel op te zoeken

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen