prachtoplossing

Zocht nieuwe knoppen voor 15 jaar oud Boschfornuis. Op de gok en op het zicht 5 bij Witgoedparts gekocht, passen perfect. Scheelt me toch 70 euro met originele Bosch onderdelen, die niet eens voorradig waren bij Bosch. Dank, blij mee

Product gezocht op website. Gevonden bij Witgoedparts. Besteld en was snel bezorgd. Alles netjes verzorgd

Snelle en juiste levering

Mijn combimagnetron AMW 548/IX had een nieuwe bedieningsknop en bijbehorende veer nodig. Deze vond ik op Witgoedparts welke tevens de goedkoopste was. Drie dagen na de bestelling had ik de onderdelen in huis.

Bestelling geplaatst, op zondag, woensdag gebeld waar het bleef, bleek het een artikel niet op voorraad te zijn. Vriendelijke jongeman aan de telefoon die verteld het komt vanmiddag binnen, morgen heb je het in huis. En inderdaad donderdag binnen :-)

Top!!

Snelle levering duidelijke handleiding

Supafil Bedrijf

Super snelle reactie en levering

Uitstekend voorgelicht in telefooncontact en snel geld retour

Perfect product snel geleverd

Opzoeken en bestellen ging razendsnel en snel. Levering binnen 2x24 uur (besteld op zondag).

Kennis van zaken en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en na 1 dag al in huis.

Zie hierboven.

Duidelijke site en komen afspraken na

Kon het onderdeel van de koelkast goed vinden. Bestellen was gemakkelijk en de bezorging op tijd. Enige minpunt was dat het superkleine onderdeeltje gemakkelijk met brievenpost kon komen, maar nu in een doos werd aangeleverd.

Top geregeld

Niet geheel prettig

Het bestelde product paste niet op mijn koffiezetapparaat Infinissima. Het ging om CaPsulehouder. inmiddels heb de foutieve cuphouder teruggestuurd. Ik heb nog niets vernomen.

Nadat ik had gemeld dat het geleverde product kapot is geleverd, is er na het bekijken van de fotos een nieuwe geleverd.

Bestelling in korte tijd geleverd.

Snel & goede service

Snelle levering en netjes verpakt.

Super snel geleverd

Doet wat ze zeggen of ze bellen je netjes op .TOP

Snel en makkelijk bestellen

Ik ben tevreden met bestelling en levertijd.

Super snel geleverd, faire prijs voor een origineel product

Duidelijke site, je manoeuvreert er makkelijk doorheen. Goed product, origineel onderdeel, faire prijs. Supersnel geleverd conform afspraak.

Snel, goede communicatie

Zocht naar nieuwe flessenhouder voor koelkast. 's Middags besteld volgende dag in huis.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen