ik had meerdere wieltjes verwacht vind dit erg veel geld voor twee wieltjessletjes

erg jammer twee wieltjes voor 20 euro met verzendkosten

Vriendelijke snelle service

Vriendelijke en deskundige adviezen

Duidelijke omschrijving van product helaas duurde het langer voordat het binnen was dan aangegeven.

Op de website wordt geadverteerd met levering binnen 24 uur echter klopt dit niet en is misleidend, na een mail te hebben gestuurd wordt er verteld dat de artikelen een langere levertijd hebben, adverteer er dan niet mee!! Uiteindelijk na 8 dagen pas geleverd. Op de website is het artikel dat je zoekt makkelijk te vinden en duidelijke omschrijving en goede prijs verhouding. Na 8 dagen eindelijk me wasmachine gemaakt! ;)

Verrassend goed

Gewoon geleverd wat ik besteld heb. Dus prima webwinkel. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar wat wil je dan ook voor deze concurrerende prijzen. Top gedaan.

Zeer vriendelijk geholpen!

Tegen zes uur ‘s avonds ben ik nog zeer vriendelijk geholpen met een telefonische bestelling!

prima, op tijd afgeleverd

Origineel Siemens onderdeel geleverd zoals verwacht

goed geholpen en snel geleverd

Ik kreeg telefonisch 3en goed advies, en de volgende dag was het karwei gefikst.

Lange kevertijd

Vanwege 1 artikel wat niet beschikbaar is worden de overig bestelde artikelen niet alvast verzonden Uiteindelijk gebeld , maar helaas de belofte wederom niet nagekomen. Levertijd 8 dan gen terwijl 1-2 dagen later geleverd op worden

Alles was mooi op tijd. De inlichtingen over het ontvangen van de bestelling waren juist en duidelijk.

probleemloos!

prima geregeld. Besteld, betaald, geleverd! Zo hoort het!

Goede communicatie en zeer snelle levering

Vier wielen besteld voor mijn stofzuiger tegen een keurige prijs, zeer snelle levering en een prettige communicatie.

goede snelle levering

Goede en snelle levering van product

Onderdeel (hengsel waterreservoir) werd snel geleverd. Alleen jammer dat het kunststof onderdeel van het Siemens koffieapparaat zu fragiel is en gemiddeld om de 6 maanden breekt bij het scharnier.

Super vriendelijk en snel!

Ik moest eerst zeker weten of ik de goede scharnieren voor mijn koelkast had gekozen, dus even bellen. Heel goed en efficiënt geholpen, meteen besteld en volgende dag in huis. Installatie makkelijk met dank aan de bijgevoegde beschrijving. Top!

Top produkt

Bezorging zeeeeer slecht werd gewoon achter bloempot gezet bij voordeur. Iedereen had dit kunnen meenemen. Vind ik een kwalijke zaak.

Snel, correct en juist.

Snelle reactie en levering

Onderdelen vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al geleverd.

Snel en volgens beschrijving

Prima geregeld Snel gevonden wat ik nodig had , Makkelijk met betaling en levering goed en snel . Zeker een aanrader

Juiste kwaliteit, snelle levering

Prima aankoop ervaring

Onderdeel voor oven gekocht. Goede prijs. Communicatie over verzendtermijn kan beter. Ik stond op het punt (na een week) om contact op te nemen omdat ik niet wist waar ik aan toe was. Goed en zorgvuldig verpakt.

geweldige service.

het bestelde product (siemens vervang scharnieren- origineel) incl. duidelijke montage instructies kwam keurig verpakt en op tijd aan.

Alles goe verlopen , was wel iets langer als 2 dagen maar toch goed afeleverd

Juiste onderdeel was snel in huis en snel gemonteerd. Mijn complimenten

Prima ervaring

x

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen