Prima levering van product.

Aantebevelen bedrijf.

Goede kwaliteit, snelle levering

Een stofzuigermond besteld. Originele merk uitvoering geleverd. Levering binnen drie dagen.

Een service gericht bedrijf wat inspeeld op de behoefte vd klant.

Mijn ervaring is positief.

Toppy

nog steeds niet geleverd

dhl leverd niet

Goed en snel geleverd

Onderdelen waren sel binnen en degelijk verpakt

Klooten

Heb nR 9 dagen alleen mail ontvangen maar geen ontsteking van mijn gas fornuis. 1x maar nooit weer. Heb u ook uit mijn systeem gehaald. Wel betalen maar niet leveren. Had het gasfornuis los gehaald wachten op de bestelling op de site 1 dag. Heb alles weer opgebouwd jullie leveren niet.

Heel tevreden .

Artikel is helemaal naar wens.Goede afbeelding op de site.Levering is prima en verpakking is prima.Aanbevolen!

Positief

Hele snelle levering , vriendelijke man.

Scherpe prijs en zeer snelle levering

Op vrijdagochtend besteld en op zaterdagochtend (binnen 24 u!) geleverd. Ik ben heel blij hiermee want t ging om het waterreservoir van de volautomatisch koffiemachine. Website is heel overzichtelijk, artikel snel gevonden en de prijs lager dan bijvoorbeeld Bol.

Het juiste product op tijd geleverd

Goei

Ervaring goed alleen een wat lange levertijd voor brievenbus pakket

Direct actie bij bestelling.

Zie boven

Super 1000000

Minder

Dit is onze eerste keer dat wij een onderdeeltje bestelde. We hadden het betreffende onderdeel snel nodig. Aangezien er staat voor 18.00 besteld zelfde dag verstuurt had ik het de volgende dag in huis moeten hebben. Het is nu de tweede dag en Hopenlijk heb ik het vandaag!(zaterdag).

Fantastisch!

Snel geleverd! Heel erg tevreden.

Correcte levering

Levering door dpd was niet zo goed hadden het gewoon aan voordeur gezet zonder bellen.

Slechte

Ik heb 3 dagen moeten wacht om de bestelling te krijgen, krijg ik open doos met geschuurd pakket,het ligt niet aan jullie, maar jullie kunnen we regelen dat goed bezorg kan worden

Netjes geholpen.

Keurig geholpen wist zelf niet zo goed welke onderdeel ik moest hebben. Heeft het voor me uitgezocht en de link doorgestuurd. Zo had ik toch nog de goede

Overzichtelijke website en snelle levering

Het artikel dat ik zocht was met de zoekmachine van Witgoedparts snel te vinden. De communicatie ging vervolgens heel snel. Er volgde een bevestiging en factuur en een bericht van de vervoerde. Ik had mijn bestelde artikel de volgende dag in huis.

Warm Welkom en meedenkend

Gisteren besteld : vandaag in huis

Makkelijke site : goede communicatie over de bestelling en hele vlotte levering

Snel zonder poespas

Zoals ik reeds schreef, snel en zonder poespas

Snelle levering van goed product

Erg blij met nieuw flessenrek voor mijn koelkast paste perfect en werd snel en netjes geleverd

Snelle levering, goed verpakt tegen schades.q

Ik ben zeer tevreden over het geleverde product.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen