Juiste hulp voor het juiste produkt.

Ik werd correct geholpen m.b.t. een nieuw deurrubber voor een type koelvriescombinatie van 10 jaar oud.

snelle levering goede communicatie

levertijd iets langer dan opgave internet

na bellen over de levertijd keurig te woord gestaan door service medewerker.

heel snel bezogd.

Snelle levering en klantenservice goed

Werd snel verstuurd. Wellicht door de snelheid we het verkeerde onderdeel toegestuurd gekregen. Na een belletje werd dit gelijk geregeld maar toen kwam het onderdeel wel net na het weekend aan

Snel geleverd en niet duur

Inprincipe prima

Bij mijn gasfornuis kon ik het typenummer niet meer goed lezen dus zodoende de verkeerde pannendrager besteld. Vervolgens maat en foto doorgestuurd. Wij werken niet met maten was het antwoord, als jullie dat wel zouden doen dan was ik geholpen dus dat kan beter wat mij betreft.

hele snelle service

Een prima ervaring iedereen aan te raden!!!

Precies wat we nodig hadden , flessenrek deur.

Vriendelijke mensen en goeie service.

Goede service en dienstverlening

Goed geholpen in het oerwoud van koelkastonderdelen met verschillende nummers die net even anders zijn dan die van jou.

Snelle levering !!

Topservice

Ik heb gebeld met een aantal vragen. De medewerker die mij te woord stond wist meeteen wat ik bedoelde en hij hielp me meteen met dat wat nodig was. Ik heb hem bedankt voor de goede duidelijke hulp, opgehangen en 5 minuten later was alles besteld en had ik de bevestiging mail ook al binnen. Als iemand mij wat vraagt over witgoed zal ik jullie ter alle tijde aanraden. Nogmaals bedankt voor de goede en gerichte hulp.

Goed product en snelle levering.

Goed.

Original part that fits perfectly.

It is always a great experience when you get an original part that fits perfectly delivered to you within two days.

Keurig netjes geleverd

Snel geleverd goed verpakt goede prijs perfect

Duidelijke Website

Heldere Website correcte afwerking

Super,origineel wisselstukken, scherpgeprijsde en snel geleverd

Zie boven

Lang wachten

Duurt lang met tuisbezorgen

Fijne bezorger

Snel ontvangen

Heel goed snel en goedkoop

Echt enorm witgoed!

Eerste keer besteld, ik ging lekker hard op de website, klikte van alles aan, website reageert goed en snel. Bestellen ging ook vlot en soepel, ik zou hier gewoon nog meer willen bestellen ook al heb ik het niet eens nodig! Zonder dollen, alles ging goed! onderdelen ook snel verzonden zoals het hoort!

Slecht

Ipv de volgende dag ontvangen, komt het pas de 3e dag.

Prima service en uiterst vriendelijk geholpen.

Uiterst positief.

Heldere snelle informatie aan de telefoon!

Het was wat lastig om op de website voor mijn specifieke wasmachine een reserve schokbreker te vinden, maar een kort telefoontje met klantenservice was genoeg om tot het juiste type te komen. binnen 3 dagen bezorgd. Nu hopen dat ze passen ;)

Goed product en snelle levering.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen