Duidelijke website, goede service

artikel met duidelijke foto en omschrijving, goed verpakt snel opgestuurd.

Bestelling is goed gegaan. Binnen 4 dagen werd mijn pakketje bezorgd. Goed en stevig verpakt. Product voldoet prima.

Geen idee waar is mijn part

Ik heb iets 6 dagen geleden besteld. Geen informatie waar is ‘t of wanneer krijg ‘t.

Perfect de service zoals het hoort

Levering heeft wel eventjes op zich laten wachten, maar we zijn verwend vrees ik ;-)

Goede communicatie en toch verzorgde aflevering !!

snel en goed

goed advies

Kwaliteitsproduct en scherpe prijs

Het geleverde product is van (originele) goede kwaliteit en scherp geprijsd. Jammer dat bij bestellen op een vrijdag vlak voor 18:00hr uiteindelijk levering op de dinsdag erop volgt, maar wordt ook zo aangegeven op de site (bij bestellen vóór 18:00hr de volgende WERKdag geleverd). Bij extra service van levering op zaterdag zijn de volle vijf sterren meer dan verdiend!

Alles mooi op tijd en goed geadviseerd

Snel geleverd.

Geweldig geholpen aan de telefoon door een medewerker.

Nadat ik zelf het verkeerde artikel had besteld en ontvangen had, heb ik telefonisch contact gehad een medewerker. Hij heeft mij geholpen het juiste artikel te bestellen. Dat verliep prettig en soepel.

Exellent!

Goed advies, deskundige medewerker, goede aftersales ondersteuning!

snelle leveringen goed verpakt zodat het product in goede staat aankomt.

Perfect service goede prijzen!

Snelle levering en goed onderdelen!

Matig!

Er wordt geadverteerd met voor 18.00u besteld, volgende werkdag geleverd. Mijn pakket 3 dagen later pas verzonden en wordt ruim een week na bestelling pas geleverd. Contact met Sales ook onvriendelijk met niet persoonlijk. Geen excuus, geen nette aanhef, totaal niet klantvriendelijk. Jammer!

Goede website, producten voorradig, snelle bezorging met uitstekende communicatie vooraf. Wat wil je nog meer.

te duur om een enkel artikel te bestellen.

Ik was stomverbaasd dat de verzending van een artikel van rond de 9 € zo duur zou uitvallen. is interessant bij grotere bestellingen .

Product precies zoals beschreven

Product is precies zoals beschreven. Levering was paar dagen later dan verwacht, maar is verder geen probleem. Dank!

Duidelijke site en telefonisch informatie gekregen over vervangend onderdeel.

duidelijke site en prima telefonische hulp. Onderdeel snel geleverd.

Goede levering , lange wachttijd

Missende informatie betrekkende tot wanneer product geleverd zou worden. leveringstijd was erg lang. Reden in mail aangaande COVID staat wel vermeld.

Snel, betrouwbaar en correct

Snelle levering zoals besteld. Prima ervaring

Echt uitstekend

Ongelofelijk goede prijs en supersnel bezorgd. Wat wil je nog meer?!

Prim

Verder geen opmerkingen

Snel en goed verpakt.

Super website, uitgebreid assortiment. Precies wat ik zocht.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen