De juiste stukken

Met 2 dagen vertraging, niet de witgoedparts fout

Snel, goed en een overzichtelijke website

Snel, goed en een overzichtelijke website

Alles prima gegaan, vriendelijke vervoerder ,stipt op tijd. BEDANKT!!

Goed bedrijf.

Prima geregeld

Snelle levering ruime keuze

Trage verzending

Het product zou op voorraad zijn, maar heeft er uiteindelijk 4 werkdagen pver gedaan om aan te komen. Verder heb ik betaald voor pakketpost terwijl het product gewoon door de brievenbus kon.

Snelle en goede service

Op de site kon ik makkelijk hetgeen vinden ik zocht. Er stond dat de levering 2-3 werkdagen ging duren, maar de volgende dag waren de onderdelen er al. Top service!!!

Snelle en correcte service!!

snelle en juiste levering!

Goed onderdeel voor deze prijs

Netjes op tijd bezorg en goed verpakt ,Top !

Bestelbakje voor mijn vaatwasser besteld. Duidelijke info over levering en kwam dag erna al binnen!

Zowel snelle reactie op vraag per e-mail als snelle levering product.

Ontgoocheld

Onderdeel past niet, 82€ kwijt

Snelle en keurige service

Via internet het product besteld, dat bij het ophalen nogmaals gecheckt werd of ik ook daadwerkelijk het goede had besteld. Prettige extra service!

Aanvankelijk vertraagd maar netjes opgelost

Duidelijke site

Snel bezorgd

Doen wat ze zeggen.

Voor onderdelen een prima adres. Je hoopt alleen dat je het wat sneller in huis hebt. Of is de verwachting niet realistisch…. Blij dat koelkast hersteld is. Keurig verpakt en goed begeleid met relevante mails.

Prijs goed , product goed , supersnel geleverd

Prijs goed , product goed , supersnel geleverd

Onderdeel snel en goedkoop geleverd

Had een onderdeel besteld voor onze oven. Oderdeel werd snel en goedkoop geleverd.

Prima.

Het juiste product ontving ik binnen enkele dagen en was keurig verpakt.

Zeer goede service

Produkt dag na bestelling ontvangen en er zat nog een prima handleiding bij hoe het onderdeel moest vervangen worden. Top !

Mijn order is vertraagd maar dat ligt aan dpd

Bestelling ging goed. Daarna bleef de bestelling uit. Is vertraagd maar waarom geen idee

Alles is oké

De plaat in de magnetron past precies , ben hier gelukkig weer zo blij mee , het was even zoeken , maar nu gaat alles weer goed. Wel erg zoeken in Rdam kan ik geen zaak vinden , bij dat ikU gevonden heeft ,

Snelle levering scherpe prijzen

Super lage prijzen en een snelle levering.

supersnel en heel correct

aanrader. direct en correct geholpen

Duidelijke website ,snel geleverd!

Helemaal tevreden.

Van het online bestellen tot en met de aflevering een meer dan goede service!

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen