ondanks wat vertraagde levering een prima adres.

assortiment en info prima, levering duurde wat langer dan voorzien (mogelijk nog resultaat van Covid???), overigens dik tevreden.

Vaatwasser-onderdeel makkelijk besteld en snel beschikbaar

Erste keer besteld altijd weer

Goede ervaring

Goed en op tijd

Simpel besteld en 2 dagen later in huis

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Snelle levering. Goede communicatie

Goed geregeld

Snel correct en conform afspraak geleverd

Product is correct en op tijd geleverd, top.

Te dure verzendkosten

Vlotte service

het bestelde binnenste de kortste keren thuis ontvangen.

het was niet mijn eerst bestelling, en kan deze site iedereen aan bevelen.

Snel en juist

Het product was zoals je het verwachtte en de leveringssnelheid was boven verwachting goed

Hele goede dienstverlening en klantenservice

Bij de eerste bestelling zat een scheur in mijn bestelde smeg la. Ze hebben direct een nieuwe opgestuurd. Top dienstverlening en super klantenservice

Snelle correcte levering

Na de bestelling te hebben geplaatst volgde een snelle levering.

Snel en goed

Snelle levering super netjes goed maar niet te groot verpakt

Snel en goed!

Scherpe prijs en snel verzonden. Prima keuze.

Super goede service

Product had transportschade opgelopen. Binnen 24 uur nieuwe ontvangen inclusief excuses voor ongemak. Zeer opmerkelijk.

Duurt erg lang...

Na 4 dagen nog steeds niets binnen terwijl het onderdeel gewoon door de brievenbus past. Teleurstellend!

Zwartgoedparts

Wanneer het onderdeel niet past ben je volgens de website verplicht om retour formulier in te vullen. Dit gedaan, na een week niks te hebben gehoord zelf maar telefonisch contact op genomen. Wanneer ik situatie uitleg dat de maten niet vermeld zijn, had ik maar moeten bellen, dan kunnen we zoeken in het systeem of dit geschikt is, niet vermeld op de website! Degene aan de telefoon is sarcastisch en totaal niet klant vriendelijk.

Goede verzorging en bezorging

Heel vriendelijk en goed geholpen

Kreeg helaas iets stuk geleverd gekregen. Belletje gedaan. Aardige kerel Roy. Ff foto gebroken onderdeel gemaild. Word opnieuw vestuurd zodra weer voorradig is zei hij. Kon ca 2 weken duren. Was geen probleem mij maar toch werd binnen 3 dagen al geleverd.

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd op het vooraf gemelde DPD afhaalpunt.

netjes verzorgd

zie boven

Goed betrouwbaar bedrijf vooralsnog snelle levering

Kan niet beter, alles verliep vlekkeloos en correct

Maken geen loze beloftes, track en trace was duidelijk, correct en stipt. Aangekochte materialen waren in onberispelijke staat en zoals omschreven op de site. Aanrader voor velen. Dikke merci voor deze topservice?

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen