Wat je mag verwachten!

Goede website, snelle en correcte levering via dpd. Dpd geeft tijd van levering in de tijdspanne van twee uur aan. Gelukkig niet via Postnl verzonden. Postnl doet dat niet en geeft een veel grotere tijdspanne aan. Nog geen tijd gehad attikel te monteren.

Duidelijk

Product was kapot

De drager voor de Bosch oven accent/select kwam gebroken in de verpakking aan. Hierover al een mail gestuurd. Misschien een tip om dit soort artikelen in bolletjes plastic te verpakken in het vervolg.

Snel bezorgt , uitstekend

‘s Middags bested volgende dag in huis

Als je weet wat je nodig hebt dan wordt het supersnel bezorgd.

Super service en snel geregeld!

Na mijn bestelling werd ik gebeld of zeker weet dat ik het goede artikel had besteld, dat wordt weinig gedaan. Zo voorkom je ook veel retouren denk ik. 2 dagen later, ook volgens de website een track en tracé op de mail. Nog 1 dag later netjes verpakt bezorgd! Super!!

heel goede service

Artikel snek en goed (af)geleverd.

Zeer goede levering. Artikel klopt.

Direct antwoord na bestelling

Hele vlotte levering

Top site meerdere keren bestelling gedaan en altijd goed gegaan

Topservice

Belde voor een check op juiste artikel en werd adequaat geholpen aan het passende artikel

snel en eenvoudig

Op zondag besteld , dinsdag in huis

Zeer snelle en correcte levering

Zowel prijs als levertijden zijn zeer goed

Onderdelen zijn goed te vinden Gekozen material snel geleverd

AZEDALD?ZAEKDFZEJNFKZEHJ VFIAERHIOGHOAEZRF KJESQ%FJ%OEJ FSE?IOFJIOSEJFIOPESJFIOJESIOGFIOZ ERHGU QDFHBIODFQIOBJIDOQFJBIQDUFB?J EQOIFG EJQIORGJNEIUHIOVOPI IPWXOPC?IVOIQSDJFKLZNQKJLE HVCZKFJLKUIVOPI?J DSJFMDFOK

Goed service Op tijd geleverd

prima service en snelle levering

snelle levering en prima service na melding klacht [het artikel werd netjes omgeruild zonder retour kosten] het nieuwe artikel werd na ruim een week geleverd.

Levering is erg traag en niet in overeenstemming met info website

Ik heb een onderdeel besteld op grond van informatie op de website dat wat (op werkdagen) voor 16 uur is besteld de volgende dag al geleverd wordt. Na plaatsing van de bestelling en betaling volgt een autoamtische bevestiging met de mededeling dat de levering door drukte iets langer kan duren. Na 4 dagen heb ik per e-mail contact opgenomen. Er werd vervolgens beloofd dat het diezelfde dag of de dag erna zou worden verzonden. Uiteindelijk heeft het anderhalve week geduurd eer de bestelling werd afgeleverd. Ik heb er best begrip voor als het wat langer duurt voor geleverd wordt, maar communiceer er dan wel open over en ook voordta de bestelling geplaatst is.

Heel eerlijk en goed advies

Heel fijn contact en eerlijk deskundig advies!

goede service

Waarschijnlijk door omstandigheden maar heeft wel langer dan 24 uur geduurd

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen