Top en netjes geleverd

Artikel goed omschreven

Het goede onderdeel

Onderdeel van een wasmachine kon ik niet zo 1, 2 - 3 vinden, wel AliExpress maar dat doen we niet. Plots zag ik een link naar witgoedparts.nl en het onderdeel was voorradig. Besteld, 2 dagen later in huis. Wasmachine draait weer, thanks.

Besturingsunit en bediening voor de afzuigkap gekocht. Goede prijs en snel geleverd. Goede uitleg op de website en een uitgebreide installatie beschrijving meegeleverd.

Ok maar post NL sneller

Zou zelf een andere bezorger nemen dpd is niet erg vlot jullie hadden het gelijk verstuurd maar dpd bracht het 3 dagen later

Snelle levering, goede service

Droger afvoerslang besteld, snel geleverd en goed verpakt. Goede kwaliteit.

Uitstekend en snelle levering.

Duidelijke website, product makkelijk te vinden en heel mooie snelle levering, binnen een dag in huis. Vaatwasser loopt weer op rolletjes.

VIND GOOI SERVIS

VIND TOP SERVIS

Overzichtje site

Artikelen waren waar goed te vinden een minpuntje was je kon niet d'r kleur van de knop selecteren. Er waren drie foto's van twee verschillende kleuren ik zocht de witte ik ben benieuwd welke ik krijg.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering

service

goede service

Goede service, snelle bezorging

Ik had twee zetgroep rubbers besteld. Toen het pakketje aan kwam zat er maar 1 in het doosje. Heb toen kontact opgenomen en er werd meteen het ontbrekende ingestuurd. Goede service en snelle bezorging.

vlugge behandeling

Was de 1 ste maal dat ik een bestelling plaatste, vlugge behandeling en goede info over de stand waarin het product zich bevind

Precies het juiste product.

Heel goede service!

Product heel netjes geleverd en op tijd. Ook goedkoper dan andere winkels!

Super snel en efficiënt !

Ik had bij Miele voor een Aquastop geïnformeerd, deze koste daar 260€ en 1 week wachten. Ben na opzoeken bij Witgoed parts terechtgekomen, het onderdeel koste mij 79€ en binnen de 24 u geleverd, kan het beter ?

Netjes en heel goed geholpen door de medewerker.

Gewild onderdeel werd snel getraceerd en geschikt gemaakt voor de verkoop. Kon dus gelijk besteld worden. Alleen nu nog wachten op de aflevering … .

Juiste artikel goed verpakt snel geleverd

maximaal klantvriendelijk en meedekend

Mijn wasmachinetrommel draaide niet meer tijdens het programma. Met de hand nog wel maar er zat een zwaar moment in. HIerop heb ik een nieuwe trommel met kuip besteld bij Witgoedparts. Na montage bleek de trommel nog steeds zwaar te draaien. Tevens bleek de trommel niet nieuw te zijn. Contact met Witgoed gehad en ik was welkom om eea uit te leggen. Zij zagen inderdaad dat aan hun geen nieuwe kuip was geleverd en ik kreeg direct mijn geld terug. Daarnaast hebben ze meegedacht over de storing die ik had en uiteindelijk waren we eruit dat het de pomp moest zijn. Deze was tijdens demontage van mij ook inderdaad zwaar vervuild. Het zware moment van de trommel bleek te komen doordat als je zelf deze ronddraait de rotor in de motor zelf spanning opwekt en gaat tegenwerken. Ik was hier NOOIT achtergekomen als zij mij niet zo goed ontvangen en geholpen hadden en ik had bijna een andere motor gekocht. Ik vind echt dat de mannen van Witgoedparts maximaal meedenken en een super goede service verlenen zonder dat het iets hun iets heeft opgeleverd. Dank jullie wel!

Correcte aanpassing gedaan.

Naxeen foute bestelling van mij is er snel een juiste geleverd. Helaas retour zending zelf betalen.

Vriendelijk, hulpvaardig en met kennis van zaken!

Zie bovenstaande

Goed geholpen

Het telefonisch contact was heel prettig en ben daardoor goed geholpen. De levering van het product was een dag later. Ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen