Snelle levering goed advies

Binnen een dag geleverd, telefonisch perfect geholpen het juiste onderdeel te vinden

We zijn zeer tevreden

Zo snel het juiste product ontvangen geeft aan dat jullie vakmensen zijn.

Bestelling snel geleverd

Bestelling (een flessenrek voor koelkast) paste niet ondanks het opgegeven type koelkast. Geen probleem teruggestuurd en het bedrag gecrediteerd

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Fast delivery and clear communication

Realistic product description and availability

Om 15 uur besteld en de volgende dag in huis

Jammer dat de strip die ik besteld had van de glasplaat is van de groenten lade deze past net wel en niet had duidelijk doorgegeven glasplaat uit het midden met een kleine aanpassing blijft hij hangen met vriendelijke groet Edward Keuzenkamp

Precies zoals verwacht

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering maar…….

Product dag na plaatsen bestelling geleverd maar helaas komt het niet overeen met de afbeelding op de website. De motor is een paar mm dikker dan het origineel. Met wat aanpassingen heb ik het toch kunnen installeren.

Wachten wordt beloond

Een weekje na mijn bestelling nog geen nieuws over mijn pakket. Een mailtje gestuurd naar de klantendienst en binnen het halfuur antwoord gekregen, met de geruststelling dat mijn bestelling in de loop van de volgende week zou geleverd worden. Zoals beloofd is mijn pakket (een glazen ovenschaal, met veel zorg verpakt) vandaag in 1 geheel aangekomen! Heel blij mee. Dankjewel!

Geweldig!!

Van begin tot eind: PRIMA!! Had nog nooit van DPD gehoord, maar ook zij: alle lof!!

Bestelling nog steeds niet ontvangen!

Op 24/2 heb ik mijn bestelling geplaatst en we zijn ondertussen woensdag, en mijn pakket is nog steeds niet in de parcel shop.

Goed!

Alles is snel en correct geleverd.

besteld, betaald en correcte afwerking levering

Makkelijk te bestellen, betalen en op tijd geleverd

Ik moest afgaan op de foto en maten op de site en hoopte dat het zou kloppen Het geleverde product voldoet aan alle eisen!

Snelle levering en goede informatie

Vlotte levering

zeer slechte verzend afhandeling

Vrijdag 25-2 mijn bestelling gedaan bij witgoedparts en de zelfde dag een mail gekregen dat het pakket is afgegeven aan DPD waarna ik een mail van DPD krijg dat het pakket morgen dus de volgende dag zal worden bezorgd. Ik weet niet wat DPD onder morgen verstaat maar het is nu inmiddels 3 dagen later en ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen . Dus ik adviseer Witgoedparts te gaan kijken naar een andere betrouwbare vervoerder die wel zijn afspraak na komt want ik bestel hier voorlopig niets meer.

Goed geholpen

snel en goed

snel en goed

Goed en overzichtelijke onlinewinkel.

Zeer uitgebreid site om producten eenvoudiger te vinden.

Snelle verzending van het juiste onderdeel.

Fijne duidelijke site, snel besteld en snel bezorgt.

Ondanks dat ik eerst het verkeerde onderdeel gekregen heb is het snel opgelost.

Artikel snel geleverd. Meer dan goed verpakt. Goede service.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen