Pakket is in zijn geheel niet bezorgd

Aangekochte artikelen zijn niet geleverd in tegenstelling tot wat men aangaf.

Correct en snel

Artikel zoals omschreven en niet duur. Snelle levering

Ook goed

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen toen ik de afzuigkap lampencovers kwam ruilen. Tip: Als de maten correct op de website hadden gestaan had dit niet gehoeven. Nu stond er alleen een foto op en had ik dus per abuis te kleine besteld.

super

Vaatwasser kapot, kak! zijkant open gemaakt, vlotterkamer lekte. Via Google gezocht waar deze in de buurt te koop was, hier besteld en dezelfde dag afgehaald. Ingebouwd en vaatwasser loopt weer als n zonnetje. Top!

Klantvriendelijk

Snelle en correcte afhandeling van vraag.

Prima snel geleverd!

Alles uitstekend geregeld.

Eerst telefonisch contact gehad en prima advies gekregen waarna bestelling is geplaatst.

Ik ben tevreden. ik raad aan

Volledige professionaliteit van service. Snelle en zeer verzorgde verzending. Goederen besteld volledig compatibel met de beschreven. Ik raad het iedereen aan.

goede helpdesk, zeker geholpen

ik wist even niet hoe of wat. belde met jullie en alles was me duidelijk wat ik moest doen en bestellen.

Eenvoudig te bestellen..

Eenvoudig te bestellen en snelle levering, klasse...

Helemaal top

Geweldige levering en producten

Top bedrijf

Heel goed telefonisch advies en snelle levering

Betrouwbaar en snel.

Gevonden via Google na een mindere ervaring met n ander bedrijf. Artikel op voorraad, iets goedkoper en sneller in huis uiteindelijk.

Service gericht bedrijf

Goede service en hulp bij het bestellen

Precies gekregen wat ik nodig had binnen een paar dagen

Had een onderdeel voor mijn 18 jaar oude combi magnetron nodig. Hij doet t weer perfect

Niet compleet, niet bereikbaar

Helaas de eerste zakelijke bestelling gedaan. Meteen een slechte ervaring, onderdeel mist. En proberen contact te zoeken maar niet te bereiken.

Snel het goede product gevonden en ontvangen!

Snel het goede product gevonden en ontvangen!

snel , vriendelijk en behulpzaam

ga zo door

Snelle levering en vraag zeer snel beantwoord

Ik had een specifieke vraag over een artikel die ik niet direct op de website kon vinden en het antwoord hierop kwam zeer snel en de levering was direct de volgende dag

Snelle levering van het juiste onderdeel

Het was wel even zoeken om zeker te weten dat ik het juiste onderdeel van een Bosch vaatwasser uit 2006 bestelde. Wat opvalt is dat geen enkele webshop het nummer gebruikt dat in het kunststoffen onderdeel is verwerkt, terwijl dat na 15 jaar nog steeds hetzelfde nummer is. Via andere websites gecontroleerd of ik zeker de juiste versie had gevonden. De prijsstelling is prima. Snel en goed verpakt geleverd.

Ik heb 1 x bij jullie bestelt en nooit meer

Ik had mij bestelling besteld plus verzendkosten voor mijn eigen rekening de afmeting klopte niet dus weer terug gestuurd weer met verzendkosten voor mij eigen eigen rekening want Jullie nemen niks kosteloos terug wat heel raar is ....en nu krijg ik mij verzend kosten niet terug waarmee ik het besteld heb ongelofelijk gwn dus 2 x versend kosten betaalt voor een product die ik niet eens goed is ..ik vind dit echt een zware ********ij zou het niemand aanraden totaal niet gern voordeel de klant alleen voor het bedrijf. Groet

Logistiek ok, begeleiding +/-

Bestelling levering en communicatie prima. Onderdeel bracht niet de gewenste verbetering, helaas niet meer reyourneerbaar, leverings voorwaarden etc. Bij bosch is hetzelfde van toepassing, maar het aanbieden en leveren van een elektrich deel moet denk ik voorzien zijn van een duidelijke waarschuwing die zegt dat indien het besteld wordt en de leveranciersverpakking verbroken wordt het deel NIET meer terug kan!! Niet ergens tussen juridische taal in de levervoorwaarden verbergen. Geldt natuurlijk ook voor Bosch die dit soort zaken die dit soort zaken NIET zou moeten aanbieden. Een rood a4 velletje in de doos doen voorkomt teleurstelling.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen