Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij hebben Christel gevraagd om onze achtertuin te ontwerpen en een beplantings- en belichtingsplan te maken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat maar zeker ook over het verloop van de eerste afspraak tot aan het totale plan. Christel is een prettige gesprekspartner en luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in een concreet plan. Wij raden Christel zeker aan.
25 June 2020
Marijn
Rosmalen
Snelle afspraak en ontwerp. Vriendelijk. Luistert heel goed naar onze wensen. Prachtig boek met complete tuin.
9 June 2020
betty
Luisterde naar je wensen
31 May 2020
Leo
Heesch
Christel heeft voor ons een totaalplan gemaakt incl. beplanting en verlichting. Haar adviezen en haar ingebrachte netwerk gaven blijk van vakmanschap!
13 May 2020
Eli en Mike
Loosbroek
Weet leuke tuinen te ontwerpen, waar wij zelf niet opgekomen waren, Werk vlug, En als er iets veranderd moest worden op de tekening gebeurden dat meteen, Super uitleg van het ontwerp, en neemt er ook echt de tijd voor,
5 May 2020
Mario
Sint Oedenrode
Christel is betrouwbaar en komt haar afspraken na. Ze is makkelijk te bereiken en reageert snel. We zijn zeer tevreden over haar ontwerp van onze tuin.
3 May 2020
Antoinet
Den Bosch
Je kunt van haar op aan, komt haar afspraken na. Met het ontwerpplan kun je prima werken!!
22 April 2020
Mieke en Ben Meijer
Vlijmen
Heel prettig om samen met Christel het tuinontwerp voor onze voortuin te maken. Zij luistert goed, denkt mee met je en geeft eventuele alternatieven aan. Het ontwerp is dan helemaal wat je met elkander besproken hebt en wat precies is wat je wil.
13 March 2020
Chris en Ingrid
Zaltbommel
Christel neemt de tijd en luistert goed naar onze wensen. Combineerde deze met wat eigen ideeën en maakte er een mooi totaal plan van. Uit het ontwerp en het beplantingsplan blijkt haar kennis en inzicht in wat mooi en praktisch is. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
11 March 2020
jose en henri
Schijndel
vriendelijk ontvangst heeft alles goed voorbereid kan meteen goede voorbeelden laten zien. Zij maakt een duidelijk plan met alle voorbeelden van een mooi ontwerp. Wij zijn er heel blij mee.
11 March 2020
Fam van Hulten
Heesch
Ze heeft plezier in haar werk en geloofd in zichzelf. Dit geeft vertrouwen.
6 December 2019
Sjan
Schijndel
Met Christel was het makkelijk een afspraak te maken. Ze kwam bij ons langs als dat nodig was om schetsen en ideeën te bespreken. Het resultaat was erg naar onze zin. Al met al top!
18 November 2019
Roy
Berkel-Enschot
Prettig, snel, ervaren en meedenkend
17 September 2019
Karen
Gemonde
Zie boven vriendelijk kan goed luisteren en verwerkt de wensen goed ij het ontwerp.
9 September 2019
Zygmund
Heesch
Christel komt bij je langs en meet alles in. Ze heeft voorbeelden bij en luistert goed naar je wensen. Ze maakt een aantal concepten, degene die het beste bij ons paste heeft ze vervolgens verder aangepast met kleine wijzigingen die wij wilden. Zo hebben wij het perfecte ontwerp voor onze tuin gekregen.
5 September 2019
Maik
Schijndel
Christel heeft een compleet tuinontwerp voor ons gemaakt. Na een eerste intake heeft ze onze ideeën geïnventariseerd en dit in twee varianten uitgewerkt. ze heeft ons weten te verrassen.
14 August 2019
Tessa en Erik
Sint- Michielsgestel
Vriendelijk en meedenkend Goed ontwerp en duidelijke tekeningen
3 July 2019
Andy en Wendy
Blij met het ontwerp
3 July 2019
Roland en Carla
Heeswijk-Dinther
Christel Goossens heeft een mooie tuinbeplanting gemaakt die voldeed naar mijn wensen. Achteraf ook nog een paar kleine wijzigingen door laten voeren. Vervolgens ook de planten laten leveren voor de tuin tegen een gunstige prijs. Ik heb goede ervaring gehad met Christel Goossens, ze reageert snel en levert een goede service. Zeker een aanrader!
29 June 2019
Jorrit
Veghel
Wij zijn erg blij met het ontwerp dat Christel voor ons heeft gemaakt. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, en denkt ook goed mee naar de mogelijkheden die er zijn. Ook hergebruik van bestaande planten neemt ze mee. Eventuele wijzigingen in het ontwerp werden snel en goed aangepast.
19 June 2019
Josine
Vlijmen
Pluspunten
Korte lijnen met contact opnemen, leuke ideeën, mooi uitgewerkt plan, komt afspraken na, goede begeleiding tijdens proces, biedt alternatieven aan, denkt mee over hergebruik planten. Christel Goossens Tuindesign is een echte aanrader, wij zijn zeer tevreden en gaan graag aan de slag!
VerbeterpuntenEén klein verbeterpuntje: De kleuren (kwaliteit)van het geprinte tuinontwerp.... Toen wij de digitale versie zelf konden uitprinten zagen wij een enorm verschil in kwaliteit van de afdrukken.
11 April 2019
Erik en Carmen
Heeze
Bedankt, heb een nieuwe printer gekocht!
Pluspunten
Pikt de wensen omtrent sfeer van de tuin goed op. Kijkt ook wat past bij het type huus. Houdt zich aan de afspraken. Goede ideeen over zowel ontwerp als beplanting.
VerbeterpuntenMaakt een wat gehaaste indruk, terwijl ze wel de tijd neemt.
1 April 2019
anoniem
Pluspunten
Het contact met Christel Goossens verliep vanaf de offerteaanvraag tot aan de daadwerkelijke oplevering van de - aan al onze wensen tegemoetkomende - tuinplannen (tuinontwerp, beplantingsschema en lichtplan) op een persoonlijke, vriendelijke en bijzonder deskundige wijze. Ik kan Christel Christel Goossens Tuindesign dan ook van harte aanbevelen!
3 March 2019
Ed S.
Veldhoven
Pluspunten
Er is goed naar onze wensen geluisterd. Gemakkelijk om afspraken te maken. We zijn heel erg benieuwd naar het eind resultaat.
23 February 2019
Erik en Pascale
Sint Oedenrode
Pluspunten
Vol vertrouwen het ontwerp bij Christel neergelegd, en dat is goed bevallen. Goede communicatie korte lijntjes en een mooi ontwerp. helemaal Top.
Verbeterpuntengeen
12 February 2019