Tevreden

Ben echt helemaal tevreden snelle levering en de schoenen voor veel kilometers te maken,duim omhoog

Altijd vriendelijk behulpzaam en servicegericht. Hier wil je altijd je schoenen kopen.

Netjes verstuurd en snel maar dat zijn we van Shuz gewend

Prima snelle service.

Snelle levering en goed verpakt.

Goede bezorging

In goede orde ontvangen en een goede prijs

Uitstekende service

Goede, gemakkelijke website. Vlotte levering. Gaan zeker nog bestellen.

Uitstekende service

SHUZ is Stijlvol. Mooie merken met voldoende keuze. Super vriendelijk personeel met een uitstekende service.

Altijd goede service

Fijne winkels, mooi assortiment. Via internet snelle service.

Snel netjes

Keurige verpakking en levering!!

Snelle correcte service

Overzichtelijke site snelle correcte service

Het duurde een tijdje voordat mijn bestelling er was. Maar goed geholpen door shuz. Het was bij de bezorger erg druk, maar shuz ging informatie opvragen en het is helemaal goed gekomen!

Snelle service en mooie webwinkel

Duidelijke omschrijving van de producten. Gratis bezorgen en retourneren

Perfekt

Perfekt en snel

Top site

Makkelijke site en snelle levering

Alles goed geregeld

Alles klopt, duidelijkheid van levering.

Duidelijke website en snelle levering

Makkelijk zoeken op de website en levering is snel.

snel en compleet

geweldig

Altijd geweldig service en de mooiste schoenen .Top

Een snelle en keurig verzorgde levering van een paar prachtige schoenen!

Ik belde voor informatie over de pasvorm van de schoen die ik wilde hebben naar SHUZ in Gouda, en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik besloot de gok te nemen en ze online te bestellen. Twee dagen later had ik de schoenen in huis! Zorgvuldig verpakt en met een prima pasvorm!

Het klopte helemaal

Van de foto op de website bestelde ik laarzen en kende wel het merk en wist,dat de pasvorm goed zou zijn.Maar toch !Heel spannend! De laarzen zijn precies zoals de foto en de omschrijving op de site stonden en dat vind ik zeer belangrijk. Ik ben er blij mee.

Helemaal goed!

Mooie collectie, snelle levering!

Grandioos

Netjes en goed verpakt geen beschadigen aan doos ....netjes de schoenen ingepakt met inleg ...zodat je schoen mooi blijft. Hele snelle verzending netjes ervan ook op de hoogte gebracht! Super meer mensen vertel ik van jullie site! Ga zo door SHUZ....zeeer tevreden over jullie!

Snelle levering. Schoenen zaten in een stevige doos.

Snelle levering en goede service

Gewoon netjes en goed. Zeker in deze tijd is dat belangrijk

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk