Denken met je mee, ondanks dat je online besteld. Nazorg ook zeer netjes bij onverhoopte onvolkomenheden van de fabrikant.
Beste Jak, Fijn om te horen, bedankt voor je review! Groetjes, Ashley SHUZ
Ik heb altijd goede ervaringen met Shuz, qua aanbod en werkwijze!!
Beste Inez, Bedankt voor de positieve review! Groetjes, Ashley SHUZ
Mijn klacht mbt de Hugo Boss schoenen zeer netjes opgelost. Kan niet anders zeggen. En vorige keer schoenen retour gestuurd en binnen 3 dagen de grotere maat binnen. Zoontje superblij met de Vingino's Kan niet anders zeggen. Super gedaan!!! Top!!! Great!!!
Beste Paul, Bedankt voor je onwijs leuke review. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe er met je klacht is omgegaan en hoe deze is afgehandeld. We wensen jou en je zoontje nog veel plezier met de aankopen. Met vriendelijke groet, SHUZ
Alles is helemaal goed gegaan en zoals oo de webshop staat aangegeven. Heel blij met mijn nieuwe cowboylaarzen!
Beste Chantal, Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe cowboylaarzen. Met vriendelijke groet, SHUZ
Goede updates tijdens het verzendproces. Mooie laarzen gekocht en goed geholpen in de winkel.
Beste Valerie, Wat fijn dat je zo tevreden bent met je winkelaankoop. Nog veel plezier gewenst met de laarzen. Met vriendelijk groet, SHUZ
Goede website met filtermogelijkheden, snelle bezorging, goede en makkelijke retourprocedure.
Beste Tamara, Bedankt voor je positieve review en feedback. Met vriendelijke groet, SHUZ
Vriendelijk personeel en geven niet het gevoel dat je moet kopen! Dat is fijn! Zo ga ik toch altijd met schoenen naar huis! Dit is mijn ervaring met SHUZ Haarlem!! Leuk team altijd met een goed gevoel naar huis!
Beste Lotte, Bedankt voor je leuke feedback. Fijn om te horen dat de winkel beleving in ons filiaal in Haarlem zo bevalt. We wensen je nog veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, SHUZ
De website is goed en duidelijk; er is heel veel keus en de levering gaat super snel.
Beste Helen, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website en de levertijd hiervan. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, SHUZ
Schoenen waren in slechts 1 dag binnen (tov van andere aanbieders die binnen 2-3 werkdagen leveren). Vandaar dat ik voor SHUZ koos. Ook het retourneren was erg makkelijk en het geld had ik binnen een week weer op m’n rekening. Daarna de schoenen in een maatje groter besteld, erg blij mee!!
Beste Violet, Bedankt voor je leuke review. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijk groet, SHUZ
Ik ben weer tevreden over de sneakers en de snelle levering.
Beste Ineke, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het ontvangen product. Nog heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, SHUZ
Na 1 maand een reactie ontvangen van Shuz over mijn beoordeling. Helaas wordt er (weer) niet ingegaan op mijn beoordeling. Ik heb geen slippers in de sale of onder de € 60;- gekocht. Ik vind dat de verzendkosten voor iedereen hetzelfde moeten zijn. Eerder kon ik bestellingen bij een modezaak in mijn woonplaats ophalen (dus geen Shuz). Dat kan niet meer. Dan moet daar een alternatief voor komen; je kunt niet de ene klant wel gratis laten bestellen en de andere niet. En het advies van de klantenservice is erg slecht; gratis ophalen bij een winkel 60 minuten rijden verderop is geen optie (enkele reis ook nog). Ik word dan als klant niet serieus genomen.
Beste Bassie, In verband met de extreme drukte op de webshop hebben wij helaas niet eerder kans gezien op jouw review te reageren. Onze excuses voor onze verlate reactie op jouw review! Dat een (geen SHUZ) modezaak besluit geen mogelijkheid voor ophalen in winkel meer aan te bieden, valt helaas buiten onze macht. Je geeft daarnaast aan, dat jouw bestelling geen sale artikel of een bedrag onder de € 60,-- betreft en er verzendkosten zijn doorberekend. Zou het voor jou mogelijk zijn jouw ordernummer per email [email protected] aan ons door te geven, dan kijken wij dit graag voor jou na. Met vriendelijke groeten, Webteam SHUZ
Ik heb via de webshop een paar schoenen besteld die diezelfde week nog binnen waren. De website was mega overzichtelijk en met de schoenen loop ik nu al te shinen.. Ik denk dat ik binnenkort nog een paar nieuwe schoenen nodig heb!
Beste Margit, Bedankt voor je leuke review. Geniet van je nieuwe schoenen! Groetjes, Ashley SHUZ
Prima webshop! Mooi en overzichtelijk gerangschikt! Indien niet wat je ervan verwacht had, zonder al te veel poespas te retourneren! Staat boven in "mijn zoekmachine" als ik weer eens op zoek ben naar een paar mooie, van goede kwaliteit, niet 13 in een dozijn schoenen!
Beste Caroline, We vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ashley SHUZ
Ik heb in zowel de winkel in Alkmaar als tweemaal via het internet schoenen-tassen gekocht. In de winkel ben ik heel prettig en vriendelijk geholpen waardoor ik uiteindelijk 5 paar schoenen heb gekocht en een mooie tas op het internet heb besteld. Top!!!. Mijn laatste internet bestelling was ook een voltreffen en ik ben dan ook uitermate tevreden!
Beste Marion, Onwijs bedankt voor deze positieve review! Geniet van je nieuwe aankoop. Groetjes, Ashley SHUZ
Mooie schoenen, goede kwaliteit en snel bezorgd
Beste T, Bedankt voor je review. Geniet van je nieuwe aankoop! Groetjes, Ashley SHUZ
Goed ingepakt waardoor eventueel terugbezorgen heel gemakkelijk gaat!
Beste Jenny, Goed om te horen dat je tevreden bent, bedankt! Groetjes, Ashley SHUZ
Altijd fijn en tijdig geholpen!
Beste Astrid, Bedankt voor de positieve review! Groetjes, Ashley SHUZ
De schoenen waren in echt nog mooier alsnog het plaatje . Super blij
Beste Petra, Goed om te horen dat je blij bent. Geniet van je nieuwe schoenen! Groetjes, Ashley SHUZ
Zitten direct lekker, hoef ze niet in te lopen. Koop elk jaar een paar New Balance sneakers.
Beste Guusje, Bedankt voor je review. Geniet van je nieuwe sneakers! Groetjes, Ashley SHUZ
In de winkel ervaar ik altijd goede hulp, mooie ambiance, uiteraard prachtige schoenen van goede kwaliteit wat ook wel mag daar de aanschafprijs daarbij wel aansluit!
Beste Louise, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes, Ashley SHUZ
Mooie, dure, slippers gekocht en met 4 dgn had ik ze in huis. Al diverse keren schoenen gekocht en toen kon ik ze altijd (gratis) ophalen bij een winkel in mijn woonplaats. Helaas is die mogelijkheid er niet meer en moet ik verzendkosten betalen aan “mijn kant van het land”. Er is geen mogelijkheid meer voor gratis verzenden. Het advies van Shuz was om ze dan maar op te halen bij een winkel op 60 minuten rijden van mijn woonplaats (enkele reis) als ik geen verzendkosten wilde betalen .... Erg jammer dus dit gebrek aan service.
Beste Bassie, Allereerst bedankt voor jouw bestelling. Er zijn inderdaad enkele bestellingen waarbij verzendkosten worden doorberekend. Dit geldt voor artikelen in de sale of bestellingen onder de € 60,-. Wanneer deze bestellingen worden opgehaald in één van onze SHUZ winkels, dan worden deze verzendkosten niet doorberekend. Wij hebben met onze filialen nog geen landelijke dekking. Waar onze filialen zich bevinden en de bovenstaande informatie is terug te lezen op onze website. https://www.shuz.nl/klantenservice/verzending Wij wensen je nog veel plezier van jouw aankoop.
I bought a few pairs so far in Haarlem and the overall experience was great.. Keep it up
Dear Denis, Thanks for the kind review! We work hard to meet expectations like yours, we’re happy to hear we hit the mark for you. Greetings, Ashley SHUZ
Prachtige schoenen om te zien maar door de hak die aan de achterkant schuin omhoog loopt is de schoen gevaarlijk. Een paar keer bijna gevallen en vanmorgen een duikvlucht gemaakt met de nodige schaafwonden op knie en heup. De ontwerper van deze slipper moet hier toch eens goed naar kijken. ps: ik val zelden of nooit dus daar kan het niet aan liggen en had ook geen alcohol gedronken ;-) Het liefst zou ik een alternatief paar schoenen uitzoeken maar ze zijn al gedragen dus weet niet of ik ze kan ruilen bij de winkel in Wassenaar. Artikel nr. 272-39-119279
Beste Angela, Bedankt voor jouw review. Wij vinden het voor jou ontzettend vervelend, dat je een duikvlucht hebt gemaakt met jouw schoenen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij kijken graag voor je na of wij hierin iets voor jou kunnen betekenen. Ben je al langs ons filiaal in Wassenaar gegaan? Zo niet, adviseren wij je met de schoenen en bewijs van aankoop even terug te gaan, zodat onze collega's de schoenen voor jou kunnen bekijken en beoordelen of wij hierin ook iets voor jou kunnen betekenen. Nog een fijne dag gewenst, Webteam SHUZ
Nette duidelijke site met een super makkelijke winkelmand waarmee je direct kan bestellen easy!
Beste Frank, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ashley SHUZ
Beste Charlotte, Bedankt voor je review! Groetjes, Ashley SHUZ