Koop geregeld Magnanni’s bij Shuz! Goede service en snel geleverd.
Beste Wouter, Bedankt voor de review. Veel plezier met je Magnanni's! Groetjes, Tara SHUZ
Mooi gevarieerd aanbod, snelle levering. Geen overvloedige opdringerige mailing.
Beste Maj, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Beste Britt, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
In zijn algemeenheid een goede ervarjng. In verhouding tov andere shops een wat lange levertijd en hogere verzendkosten. Wel goed dat ze afhaalpunten in NL hebben waardoor de verzendkosten gratis zijn. Met een goede aanbieding zou ik hier nogmaals bestellen!
Beste Iris, Bedankt voor de review en je feedback. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Snel in huis en naar verwachting!
Beste Manon, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Je wordt er altijd vriendelijk en geduldig geholpen. Mooie ruime keus in kwaliteitsschoenen!
Beste Frank, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Pantoffels mooi, vlot afgeleverd en worden zeer gewaardeerd door de kleinkinderen.
Beste Connie, Bedankt voor de review. We wensen je kleinkinderen veel plezier met de pantoffels! Groetjes, Tara SHUZ
Goed en vriendelijk geholpen, tevreden
Beste Sevim, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Altijd tevreden, enige nadeel was dat het vrij lang duurde voor de schoenen opgehaald konden worden in de winkel
Beste Jan, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! We nemen je feedback mee in het verbeteren van onze service. Groetjes, Tara SHUZ
Schuz geven je voeten een Boesz
Beste Martin, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Uitstekend! Snel geleverd.
Beste Patricia, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Fijne schoenen gekocht. Aansluitend nog eenzelfde paar besteld in een andere kleur (na e-mail met aanbieding). Ik had wel graag een review van de maat gelezen. Normaal heb ik 38,5/39 maar van deze schoen moest ik 40 hebben. Dus het eerst bestelde paar ging retour. De bezorgkosten zijn erg hoog, en kwamen daarbij voor mij dus extra hoog (3x). Maar fijne schoenen en goede e-mails met aanbiedingen.
Beste Joke, Bedankt voor de review. Vervelend dat de schoenen eerst niet goed zaten. We zijn druk bezig om een maatadvies bij de schoenen te presenteren. Hopelijk kan het hiermee in de toekomst voorkomen worden! Groetjes, Tara SHUZ
Beste Ton, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Echt ervaren personeel en zeker omdat ik er al jaren kom krijg je ook een band met deze mensen. De winkels zien er mooi en strak uit altijd een gaaf gevoel. Alleen wat ik soms heb is dat ik de schoencollectie soms veilig vind en niet echt uitgesproken schoenen staan! Helaas, neemt weg dat ik en niet kom maar niet zo vaak als er bijzondere keuzes zijn. Want alles draait op keuzes!
Beste Jan, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je winkelbezoeken steeds positief zijn! Je feedback over onze collectie zullen we doorgeven aan de inkoop. Bedankt voorde tip! Groetjes, Tara SHUZ
Fijne website, overzichtelijk met mooie merken. Bestelling is de dag erna in huis. Goed verpakt en netjes geleverd.
Beste Rilana, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Mooie schoen die snel en zorgvuldig geleverd is. Heel blij mee!!
Beste Angie, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
De schoenen zijn op tijd bezorgd en passen als gegoten. Heel blij ermee.
Beste Anna, Bedankt voor de review. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Na bestelling werd mijn zending snel en correct afgewikkeld. Alles is volgens afspraak verlopen dus ik ben tevreden!
Beste Hans, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Online besteld en laten bezorgen bij de winkel in Enschede. Goed geregeld, waren snel binnen!
Beste Caroline, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Een paar mooie schoenen uit de outlet besteld, nog even voor het bestellen contact gehad met de klantenservice om te vragen naar de pasvorm. Goed geadviseerd want ze zitten perfect. Daarnaast snelle levering van de schoenen dus ik ben een tevreden man.
Beste Kevin, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat de schoenen goed zitten! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
zeer goede kwaliteit, goede service, snelle postservice. Top. Mijn schoenenwinkel in Gouda.
Beste Marianne, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
Ondanks dat in mijn besyelking s'avonds na 23:00 heb geplaatst, de volgende dag om 18:00 geleverd. Zo snel heb ik het nog nooit gehad. Shuz, top service en prachtige schoenen.
Beste T, Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Tara SHUZ
2 paar schoenen besteld, waarvan 1 paar niet aan de verwachting/verwachte pasvorm voldeed. Snel geleverd en retourneren en geld terug krijgen ging ook probleemloos.
Hi Rick, Bedankt voor jouw review. Jammer dat niet alle schoenen goed zaten. Fijn om te horen dat je het retourneren als eenvoudig hebt ervaren! Groetjes, Tara SHUZ
Na het plaatsen van de bestelling krijg ik de volgende dag een credit factuur, reden: schoenen niet door de kwaliteitscontrole. Volgens de uitleg kan dat verschillende oorzaken hebben, zoals een verkleuring van het artikel, onpaar of productiefout. Blijkbaar is het proces zo ingericht dat het bij verkoop in plaats van inkoop pas gecontroleerd wordt. In plaats van het verzorgen van een alternatief, leverancier maakt dit model al jaren, krijg ik een kortingsbon van €10,- en een e-mail op review over de schoenen te plaatsen. Welke dus niet zijn geleverd. Ik had wel iets meer verwacht van een bedrijf als Shuz. Kwaliteitsmerken verkopen betekent ook kwaliteit service leveren over het algemeen. Ik hoop voor toekomstige kopers dat er wellicht meer oplossingsgericht wordt gedacht.
Beste Jeroen, Wat vervelend om te horen! Bedankt voor de feedback. We nemen dit mee in het verbeteren van onze service. Onze schoenen worden zowel tijdens de inkoop en verkoop gecontroleerd. Wij leveren bestellingen uit onze winkels. Het kan daardoor voorkomen dat een schoen, aan het eind van het seizoen, niet meer de kwaliteitcontrole heen komt. Dit kan zijn doordat deze bijvoorbeeld te vaak is gepast, of in de etalage heeft gestaan. Heel erg vervelend als hierdoor een bestelling wordt geannuleerd natuurlijk! We hopen dat je volgende ervaring met SHUZ een stuk positiever is. Groetjes, Tara SHUZ
Belachelijk ik heb mijn bestelling nooit gehad
Beste Muriel, Wat vervelend om te horen! Zou je hierover contact op willen nemen met [email protected]? Dan gaan we dit voor je uitzoeken. Groetjes, Tara SHUZ