Dit was mijn eerste bestelling maar heb ze nog steeds niet ontvangen door een retour van postnl wegens door jullie of postnl fout huisnummer door te geven. Dus mijn score kan ik zeker spijtig genoeg niet geven. Ik ben nog steeds op mijn pakketje aan het wachten.
Beste Linda, Wat vervelend om te horen dat je eerste ervaring met SHUZ niet positief is. Ik hoop dat je inmiddels je bestelling in goede orde hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. We zoeken dit graag voor je uit! Groetjes, Tara SHUZ
In de winkel ben ik geholpen door twee onervaren jonge mensen. Dit stuit mij wel wat tegen de borst. Ik verwacht van een zaak zoals jullie dat ik wordt geholpen door mensen die verstand van zaken hebben. Ik loop tenslotte niet bij Bristol. Jammer! Ik hoop dat jullie hier nog wat mee doen.
Beste Annemiek, Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen jouw feedback mee in het verbeteren van onze service. Groetjes, Tara SHUZ
Overzichtelijke site en groot assortiment. Mooie schoenen gekocht.
Beste Bommel, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Top service!!!
Beste Natalia, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Zeer snelle levering, ook tijdens deze uitdagende tijd!
Beste Lex, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je de bestelling snel in huis had! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Zeer snelle levering en er werd goed gecommuniceerd over waar mijn pakket was en de excacte tijd van bezorging echt top!
Beste Nina, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Ik kan altijd slagen uit het royale assortiment. Mooie schoenen met een nog mooiere prijs.
Beste Marco, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Fijne en snelle bezorging! Helaas zaten de schoenen lekker volgens ons zoontje en heb ik ze weer terug gestuurd, keurige beschrijving van hoe dat werkt zat erbij!
Beste Leoni, Bedankt voor de review. Jammer dat de schoenen niet goed zaten. Volgende keer beter! Groetjes, Tara SHUZ
Goede service en snelle levering
Beste Saskia, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Heel mooie schoenen
Beste I.J. Prymaka, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Snel geholpen en soepel met met ophalen
Beste Liesbeth, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
retour is goed en snel verwerkt
Beste Bommel, Bedankt voor de review. Jammer dat de bestelling naar aan jouw verwachtingen voldeed en je deze hebt geretourneerd. Volgende keer beter! Groetjes, Tara SHUZ
Naar wens
Beste Trudy, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Bestellingen altijd in orde. Mooie producten, goede levering en uitstekende klanten service.
Beste M.A., Bedankt voor de review. Wat leuk om te horen! Veel plezier met jouw nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Ze hebben mij heel goed en vriendelijk geholpen
Beste Rietje, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Fijne service, moderne looks en goede kwaliteit. Aanrader. Niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats en zeer zeker niet de laatste keer.
Beste Liana, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen! Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Prettig dat het je goed op de hoogte wordt gehouden wanneer je bestelling onderweg is en wanneer geleverd. Ik bestelde voor eerst online bij deze winkel, wist dat het een goede schoenenzaak is in alkmaar. Schoenen waren gelijk goed dus heb geen ervaring met retourneren, wat ik niet als probleem zag omdat het een prima betrouwbare winkel is.
Beste Sylvia, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat de schoenen direct goed zaten! Veel plezier met jouw nieuwe schoenen en tot de volgende keer. Groetjes, Tara SHUZ
Mijn schoenen zijn netjes ingepakt en goed afgeleverd bij mij thuis en de kwaliteit is overeenkomstig hetgeen ik van Shuz verwacht.
Beste Simone, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Prima service dat schoenen online besteld kunnen worden in een (ander) filiaal opgehaald kunnen worden. Zo konden de kinderschoenen meteen gepast worden, zonder eventuele retourzending. De schoenen passen perfect, dus retourneren was niet nodig.
Beste Marieke, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de schoentjes goed zaten! Veel plezier met de nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
Wel jammer dat op de site geen breedtemaat stond aangegeven. Nu moest ik 2 maten bestellen en 1 terugsturen.
Beste Bommel, Bedankt voor de review. We nemen je feedback mee in het verbeteren van onze service. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Correcte levering,mooie merken
Beste Marielle, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Keurig verzorgd
Beste Joost, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Goed assortiment, snelle verzending en redelijke prijzen!
Beste Philippe, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Mooie sandalen, snel en netjes geleverd!
Beste Nina, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe sandaaltjes! Groetjes, Tara SHUZ
Ik had schoenen besteld en die werden in de winkel Afoort bezorgd. Ik vanuit Almere naar Afoort blij dat ik ze kon halen. Maar toen ze uit de doos werden gehaald viel mij direct op dat het 2 verschillende schoenen waren. Ze leken wel op elkaar, maar de 1 was van Unisa en de andere van een ander merk. Foutje. Ik baalde er wel van maar de mevrouw van de winkel bood gelijk aan om het goede paar dan naar mijn huis op te sturen. Ik heb ze nog niet ontvangen. Maar ben wel blij hoe ze het oploste. Ik hoop dat ze het verwisselde paar weer vinden :-)
Beste Hester, Wat vervelend dat je voor niets naar onze winkel bent gekomen! Ik hoop dat je inmiddels de goede schoenen thuis hebt ontvangen. Groetjes, Tara SHUZ