Kan ik nog steeds niet geven.

Dit was mijn eerste bestelling maar heb ze nog steeds niet ontvangen door een retour van postnl wegens door jullie of postnl fout huisnummer door te geven. Dus mijn score kan ik zeker spijtig genoeg niet geven. Ik ben nog steeds op mijn pakketje aan het wachten.

In de winkel ben ik geholpen door twee onervaren jonge mensen. Dit stuit mij wel wat tegen de borst. Ik verwacht van een zaak zoals jullie dat ik wordt geholpen door mensen die verstand van zaken hebben. Ik loop tenslotte niet bij Bristol. Jammer! Ik hoop dat jullie hier nog wat mee doen.

Overzichtelijke site en groot assortiment. Mooie schoenen gekocht.

Top service!!!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering, ook tijdens deze uitdagende tijd!

Snelle levering, goede communicatie over mijn bestelling

Zeer snelle levering en er werd goed gecommuniceerd over waar mijn pakket was en de excacte tijd van bezorging echt top!

Snel en netjes geleverd met een mooie prijs

Ik kan altijd slagen uit het royale assortiment. Mooie schoenen met een nog mooiere prijs.

Heel fijn en snel!

Fijne en snelle bezorging! Helaas zaten de schoenen lekker volgens ons zoontje en heb ik ze weer terug gestuurd, keurige beschrijving van hoe dat werkt zat erbij!

Goede kwaliteit en levering

Goede service en snelle levering

Heel mooie schoenen

Verliep soepel en voldeed aan verwachting

Snel geholpen en soepel met met ophalen

Prima afhandeling

retour is goed en snel verwerkt

Prima product, keurige levering.

Naar wens

Shuz is mijn ideale winkel!

Bestellingen altijd in orde. Mooie producten, goede levering en uitstekende klanten service.

Ze hebben mij heel goed en vriendelijk geholpen

Mooie collectie

Fijne service, moderne looks en goede kwaliteit. Aanrader. Niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats en zeer zeker niet de laatste keer.

Overzichtelijk om te bestellen

Prettig dat het je goed op de hoogte wordt gehouden wanneer je bestelling onderweg is en wanneer geleverd. Ik bestelde voor eerst online bij deze winkel, wist dat het een goede schoenenzaak is in alkmaar. Schoenen waren gelijk goed dus heb geen ervaring met retourneren, wat ik niet als probleem zag omdat het een prima betrouwbare winkel is.

Toffe schoenen en tijdige bezorging

Mijn schoenen zijn netjes ingepakt en goed afgeleverd bij mij thuis en de kwaliteit is overeenkomstig hetgeen ik van Shuz verwacht.

Goede service en goede schoenen!

Prima service dat schoenen online besteld kunnen worden in een (ander) filiaal opgehaald kunnen worden. Zo konden de kinderschoenen meteen gepast worden, zonder eventuele retourzending. De schoenen passen perfect, dus retourneren was niet nodig.

Prima afhandeling van mijn bestelling.

Wel jammer dat op de site geen breedtemaat stond aangegeven. Nu moest ik 2 maten bestellen en 1 terugsturen.

Correcte levering,mooie merken

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

Altijd prima bij Shuz

Goed assortiment, snelle verzending en redelijke prijzen!

Dik tevreden!

Mooie sandalen, snel en netjes geleverd!

Ik ben nog in afwachting

Ik had schoenen besteld en die werden in de winkel Afoort bezorgd. Ik vanuit Almere naar Afoort blij dat ik ze kon halen. Maar toen ze uit de doos werden gehaald viel mij direct op dat het 2 verschillende schoenen waren. Ze leken wel op elkaar, maar de 1 was van Unisa en de andere van een ander merk. Foutje. Ik baalde er wel van maar de mevrouw van de winkel bood gelijk aan om het goede paar dan naar mijn huis op te sturen. Ik heb ze nog niet ontvangen. Maar ben wel blij hoe ze het oploste. Ik hoop dat ze het verwisselde paar weer vinden :-)

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk