Snelle service en top producten

Groot assortiment met kwaliteit schoenen. Goede prijs (laagste prijs die ik online kon vinden) en goede service! Volgende werkdag werden de schoenen al thuis bezorgd

Top webwinkel

Prima website, top artikelen voor een top prijs.

Klantvriendelijk en zeer accuraat

Bestelling 1 was binnen 1 dag binnen, Over bestelling 2 was wat onduidelijkheid, maar na het versturen van een mail daarover kreeg ik meteen een reactie en de schoenen werden diezelfde dag geleverd. Ik ben erg tevreden.

Kijken, klikken, kopen.

Voor mijn favoriete merk Santoni slaag ik altijd bij SHUZ!

SHUZ is altijd goed, mooi aanbod en makkelijke procedure. Prima levering en betaling en retour is ook eenvoudig. Geen opmerkingen!

Geweldig!!

Altijd word ik super geholpen door lieve medewerkers. Ze oordelen eerlijk als ik ze om hun mening vraag. De kwaliteit van de schoenen die ik koop is top ik ben altijd een tevreden blije klant!

schoenwinkel met “luxe” uitstraling

Hele fijne winkel, mooie merkschoenen en vriendelijk behulpzame medewerkers. Zelfs in de uitverkoop leuke “nieuwe”modellen met mooie kortingen. Geen oude modellen die al jaren in het magazijn staan. Ook online prima service. Kom er graag.

Teleurstellend maar ook verrast

Ik was super blij dat jullie de schoenen nog hadden die ik heel graag wilde, maar toen bleek dat ze toch niet leverbaar waren. Balen natuurlijk. Wel aardig dat ik 10 euro korting kreeg op evt andere schoenen als te gemoed koming voor het leed

Superrr

Super schoenen zijn top en goede service

Makkelijk bestellen en vlotte levering!

De sneakers die ik zocht waren bijna nergens meer in mijn maat, SHUZ had ze nog wèl! Voortgang van de bestelling is goed te volgen en binnen een paar dagen had ik ze in huis.

Shoppen was eenvoudig en levering geschiedde snel en correct.

Ben blij dat ik bij Shuz bestelde.

Top!!!

Snelle en nette levering.

Bij Shuz gaat t gewoon allemaal goed

Ik bestelde 4 paar schoenen. Er werd 2 paar bezorgd op vrijdag en 2 paar op maandag. Maar dat lag aan Post.nl, die hadden niet genoeg ruimte in de auto, of zoiets. Jullie zijn snel, hebben makkelijk te openen dozen, handige sticker om over m'n eigen adres heen te plakken als het terug moet. Nu nog de terugservice waarbij post.nl de schoenen die retour moeten bij mij komt halen en het is volmaakt.

Geweldige service in Enschede

Schoenen winkel Borchert in Enschede. Wat een fantastische winkel. Ik en mijn vrouw hebben daar zaterdag 6 juni schoenen gekocht. Het was best druk tijdens Corona. Ik heb hulp gevraagd aan een jongeman, rond de 20 jaar. En wauw, wat een fantastische service gaf hij. Hij heeft ons met respect geholpen en Hij gaf veel service en het allerbelangrijkste, hij was super grappig. We hadden de leukste gesprekken samen!! Ik ben blij met mijn Harris schoenen, Harris riem en mijn vrouw met haar Hogans. In een woord wat een geweldige service gaf deze jonge man!! Bravo

Geweldige service in Enschede

Snelle levering.

Heel fijn dat de schoenen die ik in de winkel al had gepast, maar niet gekocht omdat ik twijfelde, zo snel via de post geleverd werden.

Schoenen werden snel en geleverd en waren precies zoals verwacht!

Voor de zomer heb ik fijne slippertjes bij Shuz besteld, ondanks de Corona waren ze heel snel geleverd en precies zoals verwacht. Ook de maat klopte, dus ik was een zeer tevreden klant!

Alles verliep vlot en helaas moest ik het retourneren,dat verliep ook goed,bedankt!

Vlotte levering

Voor het eerst besteld en na volle tevredenheid

Super snelle service en prachtige schoenen.....top.

Super snelle service en prachtige collectie schoenen....top.

Uitstekend product en service

Mooie pasvorm en schoenen

Goede ervaring met online bestelling. Keurige verzorgde verzending. Niets op aan te merken.

Snel & effectief

Bestelling was makkelijk te plaatsen en kon opgehaald worden in een winkel bij mij in de buurt. Perfect!

Erg lange levertijd en slechte service mbt loslaten zool na 1 dag

Levertijd van de webshop is erg lang, tenzij er verzendkosten worden betaald..... niet meer van deze tijd voor een paar schoenen van 160 euro. Na 1 dag! gedragen te hebben begint de zool los te laten, terug gebracht naar een filiaal in de buurt, verkoopster zegt dat het allemaal geregeld wordt en zegt toe alvast een nieuw paar te bestellen. Twee dagen later krijg ik echter te horen dat ze toch worden opgestuurd naar Floris van Bommel ter reparatie. Navraag bij Van Bommel leert echter dat dit een probleem is dat bij een bepaalde productie serie hoort maar bovendien dat ze helemaal geen schoenen repareren! Als er contact was opgenomen door de winkel met van Bommel dan had ik al lang een nieuw paar gehad. Slechte zaak voor een paar merk schoenen van 160 euro, helemaal in deze tijd waar iedere klant telt lijkt me. Blijkbaar geen last van de crisis.......... Status na 3 weken: nog steeds geen schoenen!

Helaas niet positief

Ik heb op internet schoenen besteld en ook betaald. Een paar dagen later krijg ik ineens een e-mail met een credit-nota. Wat blijkt, de schoenen zijn niet te leveren. Het lijkt mij, met de huidige technologie, dit dit voorkomen had kunnen worden, door de juiste voorraad geregistreerd te hebben.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk