Keurig ingepakt en verzonden.
Beste Charissa, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Mooie en overzichtelijke site. Veel aanbod in het wat luxere segment. Ik ben erg blij met de schoenen. Ze kwamen in een mooie verpakking en ik ga hier zeer zeker vaker schoenen kopen. Mooi logo en goed bedachte naam!
Beste Björn, Bedankt voor de review. Leuk om te horen! Veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
Verkeerde sneaker besteld na 2 dagen de goede ontvangen en gelijk mijn geld teruggestort gekregen. Dus super goede service. Ga zo door!
Beste Marjon, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Online op de site Shuz een goede impressie gekregen van de sandalen. Deze besteld en in de winkel opgehaald. Uitstekende service en erg blij met de sandalen!
Beste Ellen, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe sandalen! Groetjes, Tara SHUZ
Ben verrast door de gemakkelijke manier van bestellen, de duidelijke communicatie over de levering en de kwaliteit van de geleverde schoenen.
Beste Ton, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
De schoenen waar ik mijn oog op had laten vallen, waren niet in mijn Shuz winkel te krijgen. Via de website heb ik ze besteld en naar de winkel laten sturen. Dat duurde even, maar dat lag aan Post NL, niet aan Shuz. In de winkel heb ik ze kunnen passen en kreeg nog advies om ze beter passend te maken met een speciale zool. Top!
Beste Marike, Bedankt voor de review. Vervelend dat je even hebt moeten wachten op je schoenen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen! Veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
zoals boven omschreven
Beste Hettie, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Grote collectie mooie schoenen, de levering duurde zoals gezegd iets langer door drukte. Goede communicatie
Beste Inge, Bedankt voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Digitaal bestellen levert een PostNL link op, die bij ophalen verkooppunt (winkel) blijkbaar geen waarde heeft. Na 3 werkdagen zijn de schoenen nog niet in het filiaal en weet ik niet wanneer ik de schoenen kan ophalen. Dus de toegezegde levering wordt niet gehaald.
Beste M, Bedankt voor de review. Voor leveringen in de winkel hanteren wij doorgaan een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Onze excuses dat je zo lang op de bestelling hebt moeten wachten. Ik hoop dat je de schoenen inmiddels in goede orde hebt gekregen. Groetjes, Tara SHUZ
Altijd goed
Beste Adela, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
2 paar schoenen besteld en onder getekend. 1 paar niet leverbaar wel.op de site als leverbaar. Excuus en €10..00 tegoed. 2e paar geleverd met een schoen beschadiging zool. Op gelopen dus. Klacht met foto,s loopt nog.. Aanbevelen twijfel ik in het voordeel want men reageerde correct.
Beste J, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo gelopen is. Onze excuses voor het ongemak! Ik hoop dat onze klantenservice het inmiddels netjes met je heeft opgelost. Groetjes, Tara SHUZ
Ik had een bestelling geplaatst en betaald. Ik maar wachten, maar kreeg later een berichtje, dat de schoenen niet geleverd konden worden. Ja, dat was niet zo leuk.
Beste Jeanet, Bedankt voor de review. Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet leverbaar was. Onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Tara SHUZ
Schoenen besteld voor €160 in de sale, eenmaal binnen zit er al een krasje en een lijmvlek op. Gebeld naar de klantenservice, mevrouw niet behulpzaam en ongeïnteresseerd, geeft aan dat ik dan maar moet retourneren, maar vervolgens zijn de schoenen niet meer online te krijgen. Zit nu met een dilemma houden of terugsturen, want vind ze nergens meer. Ook verzendkosten voor schoenen van €160, vind het maar slechte service.
Beste Bo, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat de schoenen niet naar wens waren. Onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Tara SHUZ
duidelijke site en het product is weergegeven zoals deze in werkelijkheid zo is. betreft nubikk sneakers top kwaliteit
Beste Desiree, Bedankt voor de review. Veel plezier met je Nubikk sneakers! Groetjes, Tara SHUZ
Goede service, snelle levering!
Beste Andrea, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle reactie en ook snelle levering. Helemaal goed, niets meer aan doen!
Beste Angeline, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Super snelle levering en mooie schoenen!
Beste Marije, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Mooie website prima levering!
Beste Mariette, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Schoenen besteld, vervolgens goed op de hoogte gehouden over de levering. Levering in 2 dagen.
Beste AV, Bedankt voor de review. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Goede service en snelle levering. Schoenen waren anders dan afgebeeld. Bleken van het jaar ervoor te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en zijn toen netjes omgeruild.
Beste Mariëlle, Bedankt voor de review. Onze excuses dat je de verkeerde schoenen hebt ontvangen. Gelukkig is het allemaal goedgekomen. Veel plezier met je schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
Snelle levering! Kleuraanduiding van de schoenen op de website was onduidelijk. Goede en snelle service.
Beste Richard, Bedankt voor de review. Onze excuses dat de kleuraanduiding niet duidelijk was. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Groetjes, Tara SHUZ
De bestelling is prima verlopen, vanaf het moment van bestelling tot de aflevering thuis liep het perfect; de informatie via de ontvangen mails is adequaat en de werkelijkheid strookt daar geheel mee.
Beste M, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Super snelle kevering.
Beste Jacky, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
voor herhaling vatbaar !
Beste Marlies, Bedankt voor de review. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Mooie schoenen helaas te klein
Beste Claudia, Bedankt voor de review. Wat jammer dat de schoenen te klein waren. Volgende keer beter! Groetjes, Tara SHUZ