Keurig ingepakt en verzonden.

Snelle en nette bezorging

Mooie en overzichtelijke site. Veel aanbod in het wat luxere segment. Ik ben erg blij met de schoenen. Ze kwamen in een mooie verpakking en ik ga hier zeer zeker vaker schoenen kopen. Mooi logo en goed bedachte naam!

super

Verkeerde sneaker besteld na 2 dagen de goede ontvangen en gelijk mijn geld teruggestort gekregen. Dus super goede service. Ga zo door!

Uitstekende service

Online op de site Shuz een goede impressie gekregen van de sandalen. Deze besteld en in de winkel opgehaald. Uitstekende service en erg blij met de sandalen!

Gemakkelijk, heldere communicatie en kwalitatief goed product

Ben verrast door de gemakkelijke manier van bestellen, de duidelijke communicatie over de levering en de kwaliteit van de geleverde schoenen.

Schoenen opgestuurd naar winkel

De schoenen waar ik mijn oog op had laten vallen, waren niet in mijn Shuz winkel te krijgen. Via de website heb ik ze besteld en naar de winkel laten sturen. Dat duurde even, maar dat lag aan Post NL, niet aan Shuz. In de winkel heb ik ze kunnen passen en kreeg nog advies om ze beter passend te maken met een speciale zool. Top!

alles was zoals gewenst prima service dank U

zoals boven omschreven

Mooie schoenen, correcte levering

Grote collectie mooie schoenen, de levering duurde zoals gezegd iets langer door drukte. Goede communicatie

Onduidelijke aflevering, ik heb de bestelling nog steeds niet binnen.

Digitaal bestellen levert een PostNL link op, die bij ophalen verkooppunt (winkel) blijkbaar geen waarde heeft. Na 3 werkdagen zijn de schoenen nog niet in het filiaal en weet ik niet wanneer ik de schoenen kan ophalen. Dus de toegezegde levering wordt niet gehaald.

Altijd goed

Matig

2 paar schoenen besteld en onder getekend. 1 paar niet leverbaar wel.op de site als leverbaar. Excuus en €10..00 tegoed. 2e paar geleverd met een schoen beschadiging zool. Op gelopen dus. Klacht met foto,s loopt nog.. Aanbevelen twijfel ik in het voordeel want men reageerde correct.

Teleurstellend!

Ik had een bestelling geplaatst en betaald. Ik maar wachten, maar kreeg later een berichtje, dat de schoenen niet geleverd konden worden. Ja, dat was niet zo leuk.

matig tot slecht.

Schoenen besteld voor €160 in de sale, eenmaal binnen zit er al een krasje en een lijmvlek op. Gebeld naar de klantenservice, mevrouw niet behulpzaam en ongeïnteresseerd, geeft aan dat ik dan maar moet retourneren, maar vervolgens zijn de schoenen niet meer online te krijgen. Zit nu met een dilemma houden of terugsturen, want vind ze nergens meer. Ook verzendkosten voor schoenen van €160, vind het maar slechte service.

prima bezorging, vlot en zorgvuldig verpakt

duidelijke site en het product is weergegeven zoals deze in werkelijkheid zo is. betreft nubikk sneakers top kwaliteit

prima.

Goede service, snelle levering!

Snelle behandeling en prima service

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle reactie en ook snelle levering. Helemaal goed, niets meer aan doen!

Super snelle levering! En gewoon prachtige schoenen!

Super snelle levering en mooie schoenen!

Mooie website prima levering!

Snelle levering in goede verpakking

Schoenen besteld, vervolgens goed op de hoogte gehouden over de levering. Levering in 2 dagen.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Schoenen waren anders dan afgebeeld. Bleken van het jaar ervoor te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en zijn toen netjes omgeruild.

Snelle levering! Kleuraanduiding van de schoenen op de website was onduidelijk. Goede en snelle service.

Men doet wat men belooft....

De bestelling is prima verlopen, vanaf het moment van bestelling tot de aflevering thuis liep het perfect; de informatie via de ontvangen mails is adequaat en de werkelijkheid strookt daar geheel mee.

Super snelle kevering.

Precies zoals het hoort!!

voor herhaling vatbaar !

Snel. Geleverd

Mooie schoenen helaas te klein

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk