Zeer goede ervaring

Goede service. Makkelijke website

Het was supper

Alles was in orde

Super tevreden

In deze tijd waarin alle pakketjes flink vertraagd zijn had ik mijn nieuwe sandalen binnen de door Shuz beloofde 2 dagen. Love them!

Super, snel, goed en volgens afspraak

Super, snel, goed en volgens afspraak

Het is een feestje om bij Shuz,online te winkelen

Ik houd van schoenen en vind het heerlijk om online te shoppen bij Shuz,enorme ruime keus,snelle levering,.kortom een feestje.

Super ervaring

Snelke ontvangst, alles volgens afspraak! En greatttt shoes!

Helaas was ff maar niet goed, te groot en te wijd

Snelle levering en ook retourenvelop worden goed ontvangen..

Beter hoeft t niet

Keurige levering maar helaas paste de schoen niet bij mijn voet. Terug gezonden maar nu in afwachting van t terugstorten van t aankoopbedrag. Zeer tevreden hoor

Ook als er iets is mis gaat goed bereikbaar

Schoenen uit gezocht via banner inclusief leuke korting. Bleek op de site dat er geen korting was mailtje gestuurd. Als nog de korting gehad. Bij bestelling gaat er iets mis, eenmalig korting code niet meer bruikbaar helaas, even gebeld met (vriendelijke) klanten Service en opgelost en kan de bestelling alsnog afgerond worden. Fijn dat er naast online ook nog steeds Of line mensen te bereiken zijn. zeker nog een keer bestellen hier

Super geregeld

Bestel vaker bij Shuz. Gaat altijd naar wens. Goede ervaringen. Zowel in de winkel in Enschede als online.

Duidelijke webshop met snelle levering

Prettige overzichtelijke webshop met een snelle levering. Daarbij is retourneren simpel.

Snelle levering !!

Mooi assortiment. Snelle levering. Mooie kwaliteit en merken.

Snelle levering en goede klantenservice

Je bestelt het de ene dag, de volgende dag geleverd. Verder is de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Verder hele goede leveringsvoorwaarden!

Ruime en stijlvolle keuze mogelijk

Er is een ruime keuze uur veel stijlvolle en veel eigentijdse merken.

Super snel en makkelijk

Heel Goed

Duidelijk en snelle levering

Super mooie schoenen en snelle service

Super snel geleverd en super mooie schoenen. Ze zitten lekker!

Snelle levering en netjes verpakt

Super goed

Snelle levering! Prachtige schoenen

Prima service!

Nadat ik de verkeerde schoenen geleverd had gekregen, heb ik contact gehad met een medewerkster van de webshop. Er stond idd een onduidelijkheid op de website. Om mijn keuze te realiseren, heeft ze heel veel moeite gedaan! Het is gelukt, nogmaals bedankt!

Alleen positief

Snelle bezorging

niks mis mee. Snel.

Mooie schoenen van goede kwaliteit. Love it!!

Ik word altijd blij van schoenen kopen bij Shuz. Mooie winkel, fijn personeel en heel veel mooie schoenen.

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit voldoet volledig aan de wensen. Tevens ondanks alle drukte een snelle levering

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk