Hier bij wil ik jullie bedanken voor de goede service

Duidelijke website, product was precies zoals vermeld. Snelle levering en track and trace

Een paar schoenen besteld. Shuz was ten eerste een stuk goedkoper dan andere webshops en fysieke winkels. De schoenen laat in de avond besteld en de volgende dag in huis. Kortom, dik tevreden.

Super!!!!

Makkelijke duidelijke web-shop. Snelle levering. Afhalen in de winkel ook helemaal top. Vriendelijk personeel, ondanks de Corona, SUPER service

Snelle levering, goede service

Ondanks deze gekke tijd, mijn schoenen snel en correct bezorgd! Helemaal top! Bedankt!

artikel betaald maar kon niet geleverd worden

Bij de eerste bestelling ging het mis Kreeg wel kortingsbon voor volgende bestelling Raar dat ik het artikel ook daarna nog steeds kon bestellen Latere bestelling ging wel prima Moest wel zoeken waar ik de kortingscode kwijt kon

Snelle levering, mooie boots!

Snelle levering en mooie schoenen

Schoenen zijn net zoals op de website, mooi materiaal en prima pasvorm. Ik ben er erg blij mee!

Tevreden klant

Alles zoals je mag verwachten bij een Webwinkel

Snelle levering!

Allemaal duidelijk

Snelle levering, zelfs in corona tijd! De schoenen voldoen helemaal aan de verwachting!

Zeer snelle service!!!

De dag na mijn bestelling heb ik de schoenen al ontvangen, dat heb ik nog nooit meegemaakt! Topservice! Kan niets slechts zeggen.

Op tijd geleverd en fijne sneakers

Erg goed!

Bestellen ging gemakkelijk en snel, ook de levering is snel gegaan.

Snelle levering en goede updates.

Prima service!

Shoenen snel geleverd. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Prima service en correcte levering.

Had nog nooit eerder online produkten besteld bij SHUZ. Voor een eerste keer een heel prettige ervaring. Top!

Mijn bestelling is ondanks de drukte heel snel geleverd. Een reactie/antwoord op mijn e-mail ontving ik ook gelijk. Super service en heel erg tevreden.

Mooie collecties met nog mooiere deals

Snelle bezorging en makkelijke retour procedure

Prima!!

Ook de doos is uniek, twee keer te gebruiken met plakband rand voor retouren naar antwoordnummer. Top winkel

Fijne winkel/webshop met snelle afhandeling

Min eerste bestelling werd snel geleverd maar moest helaas worden geretourneerd ivm. verkeerde maat besteld. De afhandeling van de retour werd snel geregeld, wat is zeer prettig vond. En de nieuwe bestelling ( met de juiste maat) had ik ook binnen no time in huis. Kortom fijne winkel met overzichtelijke we shop!

Dat noem ik nou service en klantvriendelijk!

Schoenen besteld en betaald. Paar uur later een excuus mail dat de schoenen er niet meer waren in mijn maat met een pleister op de wonde van €10,00 bij mijn volgende bestelling. Schoenen bij een ander bedrijf besteld, die bleken te klein. Een maat groter was wel leverbaar bij Shuz, die besteld inclusief mijn €10,00 korting! Wat een service en klantvriendelijk! Binnen 3 dagen waren ze binnen en inmiddels heb ik heel veel plezier van mijn sneakers! Shuz bedankt!

Klasse !

Mooi samenspel tussen de verschillende filialen die niet overal hetzelfde assortiment voeren. Bestelde schoenen waren snel beschikbaar bij een filiaal in de buurt, even passen en klaar. Verloop van je bestelling is goed te volgen en betreffende filiaal geeft daarnaast nog een digitaal seintje als je bestelde schoenen binnen zijn. Mooi assortiment tegen goede prijzen. Prettig- en goed bereikbaar filiaal in Beverwijk.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk