het gewenste is nel en goed bezorgd

supersnelle en goed afwikkeling van mijn bestelling

Aanrader: Snelle levering, goede service

Via de website een paar Floris van Bommel schoenen besteld. Helaas bleken ze een maat te groot te zijn en was er geen paar in mijn maat beschikbaar. Toch enorm tevreden over de afhandeling en de duidelijke webshop. Zeker voor een volgende keer weer aan te raden

Goed product, snel geleverd

Besteld en snelle levering ,erg blij mee.

Snel geleverd product zoals beschreven

Mooie spullen! Goede kwaliteit!

Mooie spulletjes en van kwaliteit!

Erg tevreden

Erg tevreden over mijn bestelling, een schoen wat heerlijk en comfortabel zit.

snelle service

Snelle service, mooie schoenen. Nu nog in afwachting van de retour gestuurde schoenen.

Super service

Ik heb een goede service ervaren bij het bestellen van mijn schoenen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het ophalen in de winkel verliep prima!

Prettig

Prettig en overzichtelijk

Fantastische service en levering

‘s Middags besteld en volgende dag keurig geleverd!

Mooie schoenen, ruime keuze en uitstekende service

Ik vind het een feestje om de mail te bekijken met alle modellen voor mijzelf en vaak ook voor mijn dochter en kleindochter. Het is een mooie, uitgebreide collectie en moeilijk te weerstaan.

Snelle levering van mijn schoenen, goed verpakt en netjes met pakbon aangeleverd. De schoenen zien er top uit!

Vlot, snel en volgens verwachtingen! Zo zou het altijd moeten zijn!

Snelle levering, niet op naam bon klopte niet

De schoenen do besteld kon ze zaterdag ophalen in de winkel. De track and trace gaf aan dat ze woensdag geleverd zouden worden. In de winkel waren mijn schoenen niet op naam geleverd, dat was vreemd en tevens klopte de bon niet.. het factuurbedrag was 93 (had ik al online betaald) en op de bon stond 83, echter kreeg ik het verschil niet terug.

Top.

Ik had de schoenen binnen 48 uur in huis. Simple online koopprocess.

Uitstekende service!

Makkelijk & snel

Goede service.

Prettige indruk van de verkoper. Mooie schoenen, helaas te groot. Bezorging liet op zich wachten maar dat lag niet aan SHUZ

Snelle levering en prima product

Beźorging verliep sneller dan ik had verwacht en mijn man was heel blij met z'n nieuwe hippe sloffen!

Dikke prima!!

Snel besteld, mooi op kunnen halen bij Leurink in Borne, heldere service via mail. De schoenendoos was niet zo mooi meer maar de schoenen des te mooier.

Wacht al meer dan een week op mijn schoenen

Ik wacht al meer dan een week op mijn schoenen. Geen update, niks ontvangen. Er valt nog veel te verbeteren aan deze webshop!

Betrouwbaar en correct

Makkelije site om schoenen te bestellen. Afspraken klopten en perfect verpakte levering.

Bestelling ging goed maar kreeg geen bevestiging via de mail dat ik de schoenen kon ophalen. Nadat ik hierover een mail heb gestuurd kreeg ik snel een reactie dat ze er waren.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk