Snelle levering. Snel bericht terug via email.

Een heerlijke winkel met de mooiste schoenen en laarzen ook online!!!

Ik ben vaste klant bij Shuz en ben zeer tevreden, jammer dat door de corona je niet zo snel naar de winkel gaat maar online gaat ook goed. Ik laat het wel on de winkel brengen dus ga deze week voor het eerst weer naar Hoorn. Het fijne daarvan is dat als ze niet passen sturen hun het weer terug en kan ik toch nog in de winkel andere passen. Nogmaals ik ben een zeer tevreden klant.

Gewoon top, keurige services. Dank hiervoor

Duidelijke fotos en snelle levering

Erg lang opzoek geweest naar een specifiek paar schoenen, afgelopen week deze besteld bij shuz. De schoenen waren duidelijk omschreven en goed gefotografeerd. Daarnaast was de levering ook nog snel.

Van begin tot eind duidelijk en goed.

Shuz heeft een duidelijke website. En alle bestellingen via internet verlopen vlot en goed.

perfect

Schoenen van Via Via besteld. Afgerekend en direct op de hoogte gebracht van de bestelling via Email. Afgeleverd op afgesproken tijdstip. Schoenen passen perfect !

Super snel en professioneel !!

Schoenen waren snel binnen , maar bleken net wat te groot te zijn , dus kosteloos retour kunnen sturen en maatje kleiner besteld Alles Super goed en professioneel opgelost door Shuz

Ik had nog nooit eerder iets bij jullie besteld. Mijn ervaring is echt geweldig. Ik bestelde via Klarna. Ondanks diverse feestdagen de volgende dag in huis. Ik was helemaal verbaasd! Schoenen passen perfect en ben er erg blij mee.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Erg tevreden met de bestelling die ik gedaan heb. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Betrouwbaar en een duidelijke website.

Voldoende diversiteit in stijlen en overzichtelijke weergave. Goede service!

In een woord perfect

Heel goed, snel en goede kwaliteit

👍👍

Mijn ervaring is er goed. Ze hebben het super snel geleverd, al is dat nu erg lastig met Corona. Super goede service en snelle levering. Ik haal altijd mijn schoenen bij Shuz.

Voor elke style of smaak is iets te vinden!

Fijne winkels, waar de schoenen goed worden gepresenteerd. Veel aanbod in verschillende prijs categorieën. Alle ‘hippe’ merken worden verkocht en voor elke Auke of smaak wordt gedacht. Top winkel!

Mooi aanbod en prima respons van klantenservice

Mooi aanbod en prima respons van klantenservice

Top!!

Allemaal goed en duidelijk geregeld!! Én snelle levering! Een dikke 10👌

Snelle levering, de schoen was alleen wel een beetje beschadigd, maar verder was het goed!

De juiste zaak voor de juiste shuz.

Top ervaring voor de eerste keer via online bij shuz schoenmode snelle afwerking keurig alles bezorgd via post.nl zeker voor herhaling vatbaar bij shuz.nl

Prima webshop en snelle levering!

Goed verzorgd

Ben heel blij met mijn aankoop en de verzorging was super, snel en doet geheel aan mijn verwachting.

Ondanks de Corona crisis snel en perfect!

Omdat ik in zelf-quarantaine zit vanwege de Corona-crisis, online schoenen besteld bij SHUZ. Snelle levering, keurig verpakt en hele mooie schoenen! Zeer tevreden!

Duidelijk om te bestellen en zeer snelle levering ondanks de drukte 2 dagen levertijd

Prima, duidelijke site om te bestellen en super snelle levering!

Snelle bezorging, keurig verpakt en super leuke schoenen!

Een ontzettend leuk assortiment. Laatste trends, ordelijk en een fijne site.

Uitstekend!

Hele fijne en duidelijke website met heel veel keuze. Klantvriendelijk en snelle levering.

Fantastisch!

Mooi product! Zit geweldig, staat mooi en snel geleverd!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk