Schoenen zijn snel bezorgd, zelfs in deze onrustige periode. Helaas niet de juiste maat besteld, maar retourneren is erg gemakkelijk gemaakt.

Prachtige suede sneaker

Prachtige sneaker. Mooi kwaliteit echte suède. Nog even wachten op de helft van de helft dan haal ik ook de bruine. Prima levertijd ondanks Covid-19 crisis.

Topwinkel

Shuz is een topmerk met topcollectie, topkwaliteit en topservice. Meestal koop in dit merk bij Teijl in Wassenaar, nu met Corona online dus!!

Gebruiksvriendelijke website.

Het aanbod wordt zeer overzichtelijk gepresenteerd en er wordt duidelijk gecommuniceerd. De bevestiging was in no time binnen en de levering op tijd. Ik ben tevreden over het gebruik van de Shuz website

De enige mooie schoenenwinkel in Veenendaal en omstreken,!!!

Fijne mensen die je in de winkel helpen. Denken mee en niet opdringerig of koel wanneer je toch besluit nog even te willen nadenken. Ruime keuze aan mooie schoenen.

Snelle levering, helaas moest ik mijn sneakers terug sturen.. Maar zeker in deze tijd bijzonder snel geleverd..

Enorm goede service!

Ik had prachtige schoenen besteld. Echter in de doos, zat de verkeerde maat. Contact opgenomen. Alles was zeer vakkundig en snel geregeld. Ik kreeg zelfs een telefoontje dat de juiste maat werd verzonden.

Snel bezorgd en leuke aanbieding

Toegankelijke website en ze hadden een leuke Koningsdag-aanbieding

Slechte levering

3 paar schoenen besteld. Na 1 week paar 1 binnen, na 2 weken paar 2 en tot op heden, ruim 3 weken nog steeds paar 3 niet gezien!!! Ondertussen wel de rekening g gekregen voor de 3 paar schoenen. Niet blij mee

Tevreden

Het was netjes ingepakt en snel geleverd!

Snelle, vriendelijke service.

De schoenen werden snel verstuurd en de klantenservice was uiterst vriendelijk.

Erg blij met mijn schoenen

Goede ervaring met de bestelling en levering. Kom zeker vaker terug om mooie schoenen te kopen.

Erg goede service

Super netjes geleverd, en heel erg snel! Erg tevreden!

super goed

Prima.

Z

Mooie kwaliteit van eigentijdse producten

Webshop werkt super makkelijk, winkels zijn ook verzorgd en overzichtelijk ingericht! Kom er graag en nu in deze tijd liever in de webshop.

Helemaal goed!

Netjes verpakt en snel geleverd!

Heel erg goed .!!!!!

Heel correct afgehandeld in deze tijd,overal rekening mee gehouden,en zeer vriendelijk.

Gewoon goed !!!

Top service!! Snelle levering

Zeer vlotte en correcte levering.

Ik ben zeer tevreden over de snelle en efficiënte bediening. Zeer zeker aan te raden.

Duidelijke website, supersnelle levering, perfect product!! Blij mee!

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Prettige webshop en zeer snelle levering

Zeer prettige webshop. Na online bestelling, direct een bevestiging per e-mail en een zeer snelle levering thuis.

Top zoals altijd

Koop er geregeld en altijd snel geleverd met een prima service. Krijg keurig mail na de bestelling, dan mail dat het met de post is. Daarna mail waneer het geleverd word. Dat is kopen met service!!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk