De service is geweldig👍🏻👍🏻

Als je schoenen online besteld ben je bij shuz op de goede site. Schoenen in alles prijsklasse en voor iedereen wat wils

Zeer slechte online service, maakt belofte niet waar.

Ik wilde graag schoenen bestellen via de website. Bleek de korting die op dat moment van toepassing was, op elke schoenmaat te werken, behalve op de maat die ik wilde bestellen. Na gemaild te hebben met Shuz wilden ze mij niet helpen, gezien ze pas reageerden nadat de acties voorbij waren. Zeer teleur gesteld, helemaal omdat ik schoenen van dik over de €300,- wilde bestellen om de winkels te helpen en dat een winkel dan zo met z’n klanten om gaat. Heb het uiteindelijk maar gekocht voor de volle prijs bij Paul Warmer. Daar werd ik een stuk beter geholpen, en als ik dan toch voor de volle mep moet kopen dan doe ik het liever bij de winkel die z’n klanten goed behandeld.

Duidelijke site snelle verzending

Zie hierboven

Top service!

Snel geleverd. Netjes verpakt. Mooie schoenen die alleen bij Shuz verkrijgbaar waren. Complete collectie dus

Top service!

Door een technisch mankement op de website was bestellen niet mogelijk, schoenen werden daarom een aantal dagen voor mij gereserveerd, top service dus!

Snel bezorgd!

Prachtige Hartjes-sneakers die ik nog niet ergens anders gezien had. Heel blij mee. Ook in deze tijd supersnel bezorgd.

Snelle levering, goede service!

Snelle levering en goede communicatie via e-mail. Enige minpuntje is de verzendkosten; die zouden toch wel boven €50 gratis kunnen zijn.

makkelijk bestellen en snelle levering prima in orde

Duidelijke en overzichtelijke website en veel keuze

Duidelijke en overzichtelijke webshop met veel keuze. Doordat meerdere winkels bij Shuz zijn aangesloten grijp je niet snel mis. Snelle levering. Precies zoals het hoort!

Snel en perfecte service

Snelle levering, goed benaderbaar, betrouwbaar. Echt super, ook als iets niet past. Alles wordt snel en goed opgelost !

Service

Vriendelijk gegroet meteen bereid om te adviseren. Snelle levering. Mooie collectie.

Prima en snelle levering.

Aangezien onze vakantie naar Curaçao niet doorging deze week, heb ik toch geprobeerd om het een beetje bij ons thuis te brengen. Met een vlag, strandstoelen en de leuke rotan tAs met roze die ik besteld en vlot geleverd kreeg via Shuz, voelt het toch lekker tropisch. Zeker met het zonnetje erbij.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke dit, mooie producten en snelle levering. Helemaal tevreden

Snelle levering, goede service!!

Schoenen waren snel geleverd, erg blij mee, prima service!

Top zaak!

Super service en top zaak! Goed advies gekregen en binnen een dag had ik m’n gave sneakers in huis!!!!

Voor mij geen min maar heel veel plus punten!

Mijn ervaring met SHUZ is/was boven verwachting! Snel geleverd, mooie verpakkingsmaterialen. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Had deze schoenen al een keer gekocht deze bevielen zo goed dat ik ze nogmaals heb besteld.

Het beloofde product was alsnog niet leverbaar

Dat is een negatieve ervaring. Verder correct afgehandeld

Zeer mooie schoenen en super service

Zeer mooie schoenen met ruime keus en snel en betrouwbaar geleverd.

Zeer snelle service!

Via Facebook kwam ik op de site van Shuz uit. Mijn aandacht werd met name getrokken door de overzichtelijke site en de duidelijke foto’s en uitleg bij de schoenen. Nadat ik mijn bestelling online had geplaatst werd er duidelijk gecommuniceerd via de email over mijn geplaatste bestelling. Ondanks deze gekke tijden mocht ik mijn bestelling dan ook snel netjes ontvangen! Top service.

Snelle service, dik tevreden

Heel blij met mijn nieuwe schoenen, die ook nog eens goedkoper waren dan elders.

Ik heb de schoenen in de winkel gehaald en gepast en werd vriendelijk geholpen

Geweldig bedrijf

Top service!!

Geweldige winkel, prijs/kwaliteit

Sinds jaar en dag klant bij SHUZ Beverwijk/ Haarlem en altijd erg tevreden. Wordt mee gedacht bij eventuele wensen en of bestel mogelijkheden als iets niet op voorraad is. Waarbij de service en product kwaliteit altijd hoog is, ook als een product niet voldoen of mankementen vertoont. Wordt dit altijd netjes geregeld en opgelost, daarom schoenen van SHUZ's en niks anders. Ga zo door!

Super snelle service

Ik had mijn sneakers ondanks dat er aangegeven was dat de bezorging door de Corona crisis wat langer kon duren super snel in huis!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk