Ik voel mij opgelicht

Via advertentie op Matktplaats werd mijn aandacht getrokken voor sneaker mrt korting van 50%. Ik werd doorgeleid naar de website en toen bleek de korting slechts 30%. Bij mailcontact werd mij medegedeeld dat de prijzen op marktplaats niet altijd up to date zijn. Ik vind dit heel misleidend

Mooie schoenen, snel verstuurd en goede service in de winkel

Mooie schoenen gezien op Internet, even gegoogled en bij Shuz waren ze 't goedkoopst. Snel besteld en naar de winkel hier in Amersfoort laten sturen. Vandaag opgehaald. Goede service in de winkel en blij met mijn mooie nieuwe gele schoenen!

Goede en snelle levering

Ondanks de drukte van bezorging snelle levering van een paar Atlantic Stars!

Snelle levering. Tevreden over het product

Snelle levering en tevreden over het product

Wat een prachtige schoenen, ik moet echt moeite doen om te kiezen!

Veel keus! Ik heb nu schoenen van het merk Black Stone gekocht. Ze zijn heel leuk en de maat klopt naar de maattabel. Zeer snelle levering vanuit Shuz, alleen deed de post er wat langer over.

Goede collectie en leuk winkelen.

Dit keer online besteld, snelle levering en goede keus gemaakt. En klaar is Kees!

Vlotte service

Een paar sneakers besteld en enkele dagen later werden ze al netjes afgeleverd. Model zoals beschreven kortom een positieve ervaring.

Goede communicatie, snel verzonden. Mooie schoenen. Jammer dat er verzendkosten zijn.

Mooie schoenen, maatvoering ook goed. Snelle verzending, goed beschermd. Jammer dat de kosten voor verzint voor de koper zijn.

Super nette levering

Netjes geleverd, heel snel zelfs nu in de corona tijd.

Zeer goede service!!!

Zeer goede service!!

Super snel verzonden.

Niets op aan te merken. Bestelling is dezelfde dag nog verzonden = Super! De verpakking is basic karton en is daardoor milieuvriendelijker zonder overbodige inkt.

Altijd goed en accuraat. Zeer tevreden, zowel online als in de shops

Een fijne site met veel keus, we vinden als gezin altijd wel iets maar onze wensen! Ook fijn dat er shops zijn

Goede en snelle service...en veel keus!

Ik heb al een aantal keren bij besteld en ben hier zeer tevreden over! De service is snel, goed en retourneren is eenvoudig, hier hou ik van! Verder is de keuze reuze, voor ieder wat wils!

Super snel en praktisch

Fijne site, schoentjes waren snel in huis. Helaas niet de juiste maat dus weer retour. Dat ging makkelijk zonder gedoe.

Duidelijke en goed geregelde verzending en verpakking van produkt

Goede verpakking, duidelijke emails waar /wanneer verzending .

Solide

Duidelijk

Vriendelijk mensen

Mijn ervaring is dat ik tijdens de online bestelling bedacht om de schoenen toch thuis te laten bezorgen ipv in de winkel op te halen. Helaas waren ze toen ineens niet meer te bestellen online, uiteindelijk besloot ik een dag later toch te bellen en stonden ze nog wel in de winkel voorraad.. Yess!! Ik mag ze morgen ophalen...

Prima service, goede website

Prima service, goede website

Goede prijs/kwaliteit

Rubber laarsjes voor mijn kleindochter besteld. Bij shuz het voordeligst! We zijn erblij mee!

Top service en erg vriendelijk plus keurige bezorging ... Aanrader dus ;)

Fijne website en fijne nette keurige service en een snelle levering 👍 een echte aanrader dus 😉

Snelle levering en super mooie collectie .

Ik had hele mooie sneakers besteld in maat 40 van Nubikk. Was er erg blij mee. Alleen bleken zie niet op voorraad. Zo jammer. Gelukkig heb ik mijn geld heel netjes teruggekregen. Zelfs in deze tijden hoef ik hier bij shuz niet aan te twijfelen. Dikke duim voor en succes in deze corona tijden.

Met een goede korting schoenen besteld. Een vlotte en duidelijke communicatie. Bovendien snel geleverd! Topzaak!

Mooie produkten, en perfecte service aan de beste prijs

Steeds goede en correcte service, en een mooi en voldoende aanbod...

Goede service en snelle levering

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk