Heel eenvoudig vond ik ‘mijn’ schoenen op de website van Vollaerts / Shuz! Na besteld te hebben, liep ik de volgende dag al op m’n nieuwe paar schoenen... ondanks drukke en bizarre tijden super snel in huis! Dank! Tot snel weer op jullie website. Tot de volgende aankoop!
Beste Marielle, Bedankt voor je positieve feedback. We vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Mooi geleverd en vlot. Heel blij met m’n mooie gympen!
Beste Gordana, Fijn om te horen. Geniet van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Bestellen ging makkelijk, schoenen waren snel en op tijd geleverd en op de website ook vele aanbiedingen. Ik koop hier regelmatig en heb geen klachten. Altijd goed
Beste Henk, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Beste Petra, Bedankt! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Vlotte verzending. Keurig verpakt
Beste Dorothea, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Kom al mijn hele leven bij Shuz Wassenaar en af en toe on line. Koop duurdere merken i.v.m. pasvorm en afwerking/materiaal.
Beste Mieke, We vinden het erg leuk om te horen dat je al zo lang schoenen bij ons koopt! Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Blij met mijn nieuwe schoenen en nog in sale ook!
Beste V, Bedankt voor je positieve review. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
De collectie is veelzijdig en op niveau, precies mijn smaak en netjes geleverd en goede service ! Mvg. P.Daniels
Beste Petra, Goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Snel geleverd, goede prijs voor mooie schoenen.
Snelle levering. Mooie artikelen en betaling achteraf. Heel prettig.
Beste Froukje, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Het zijn precies de schoenen die we besteld hebben zijn ook op maat dus niet te klein. Een super snelle levering van 3 dagen heel netjes in 2 dozen verpakt.
Beste Shawnee, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Ik vind SHUZ helemaal top. Grote keuze uit kwalitatief hoogwaardige producten. Deze zijn natuurlijk mooi van disign
Beste Vincent, Bedankt voor je positieve feedback. We vinden het erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Ik had gedacht dat de bestelling er sneller zou zijn
Beste Annemarieke, Bedankt voor je feedback! Jouw bestelling is binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou. Bestel je een webonly product dan duurt dit iets langer, ga dan uit van 3 tot 5 werkdagen. De coronacrisis zorgt er voor dat sommige bestellingen er iets langer over doen om te arriveren. Excuses voor eventueel ongemak. Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Blij dat het altijd snel geleverd word.
Beste Ilonka, Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Schoenen online besteld, kon een deel gemakkelijk in de winkel afhalen en het andere deel werd snel thuisbezorgd. Ook retourneren gaat gemakkelijk via de winkel. Hele fijne service!
Beste Marlies, We vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
De droomschoen voor mijn dochter gevonden met korting en snelle levering!
Beste Femke, Dat vinden we heel erg leuk om te horen! Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Sandaaltjes besteld, deze waren te klein dus wilde vragen of ik ook kon ruilen. Helaas kon ik naar een aantal keren bellen niet in contact komen.
De schoenen die ik besteld had zijn netjes en snel geleverd. Ook retourneren goed geregeld!
Beste Lieselotte, Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Schoenen gewoon kunnen bestellen maar achteraf niet leverbaar.
Ik bestel vaker bij jullie en altijd alles netjes en snel in orde, ik vul dit formulier altijd positief in omdat er geen kritiek is. Dit keer geen verzendbevestiging ontvangen, dus wilde bijna iets negatiever worden want mijn schoenen kwamen maar niet.... Totdat ik vanmorgen een berichtje van de buurman kreeg dat daar al een paar dagen een pakketje voor me klaar stond! Dus wederom alle lof voor jullie, en een klein beetje minder voor de pakketdienst die geen briefje heeft achtergelaten ;)
Beste Sharon, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je nieuwe schoenen toch nog goed terecht zijn gekomen! Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Shuz is een prettige winkel en ook online heb ik goede ervaring met Shuz. En gelukkig verkopen ze mijn lievelingsmerk ViaVai.
Beste Mariska, Bedankt voor je leuke review! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Daar ik de sneakers besteld had via de site, waren zij binnen een paar dagen in de winkel... Daar heb ik ze opgehaald en werd vriendelijk geholpen door de verkoopster! Kortom snel accuraat en zeer tevreden!!
Beste Geraldine, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
👍
Beste MP, Bedankt! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Ik heb schoenen gekocht bij SHUZ. Ik vond ze uiteindelijk toch niet bij mij passen dus ik heb ze terug gestuurd. Dat was totaal geen probleem, en SHUZ was hierin heel erg klantvriendelijk. Ik heb zonder extra kosten mijn schoenen kunnen omruilen voor een super leuk paar schoenen met ook nog eens goede kwaliteit!
Beste Ilse, Goed om te horen dat alles zo goed verlopen is. Geniet van je nieuwe paar schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ
Voor mijn zoon had ik schoenen besteld, die helaas te groot waren. Het opnieuw bestellen van de juiste maat met de korting, die eerder alleen van toepassing was werd erg goed geregeld door de vriendelijke medewerkster. Zal hier zeker vaker kopen/bestellen!
Beste Louisa, Bedankt voor je positieve review. Ik hoop dat je zoon erg geniet van zijn nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley SHUZ