Bij Shuz besteld en de volgende dag al liep ik trots te shinen met m’n nieuwe paar schoenen!

Heel eenvoudig vond ik ‘mijn’ schoenen op de website van Vollaerts / Shuz! Na besteld te hebben, liep ik de volgende dag al op m’n nieuwe paar schoenen... ondanks drukke en bizarre tijden super snel in huis! Dank! Tot snel weer op jullie website. Tot de volgende aankoop!

Mooi geleverd en vlot. Heel blij met m’n mooie gympen!

Snel, goedkoop en efficient

Bestellen ging makkelijk, schoenen waren snel en op tijd geleverd en op de website ook vele aanbiedingen. Ik koop hier regelmatig en heb geen klachten. Altijd goed

Keurig

Vlotte verzending. Keurig verpakt

Goede collecties, snelle levering en service

Kom al mijn hele leven bij Shuz Wassenaar en af en toe on line. Koop duurdere merken i.v.m. pasvorm en afwerking/materiaal.

Snelle verzending

Blij met mijn nieuwe schoenen en nog in sale ook!

Altijd keurig en betrouwbaar !

De collectie is veelzijdig en op niveau, precies mijn smaak en netjes geleverd en goede service ! Mvg. P.Daniels

Product en levering helemaal naar tevredenheid

Snel geleverd, goede prijs voor mooie schoenen.

Altijd snelle levering

Snelle levering. Mooie artikelen en betaling achteraf. Heel prettig.

Super schoenen, en een super levering.

Het zijn precies de schoenen die we besteld hebben zijn ook op maat dus niet te klein. Een super snelle levering van 3 dagen heel netjes in 2 dozen verpakt.

Gwoon heel goed en zeer mooie schoenen natuurlijk

Ik vind SHUZ helemaal top. Grote keuze uit kwalitatief hoogwaardige producten. Deze zijn natuurlijk mooi van disign

Langer wachten op bestelling dan ik dacht....

Ik had gedacht dat de bestelling er sneller zou zijn

Blij dat het altijd snel geleverd word.

Blij dat het altijd snel geleverd word.

Super service

Schoenen online besteld, kon een deel gemakkelijk in de winkel afhalen en het andere deel werd snel thuisbezorgd. Ook retourneren gaat gemakkelijk via de winkel. Hele fijne service!

De droomschoen voor mijn dochter gevonden met korting en snelle levering!

Word snel geleverd, alleen moeilijk in contact te komen

Sandaaltjes besteld, deze waren te klein dus wilde vragen of ik ook kon ruilen. Helaas kon ik naar een aantal keren bellen niet in contact komen.

Goede snelle levering

De schoenen die ik besteld had zijn netjes en snel geleverd. Ook retourneren goed geregeld!

Bestelling niet op voorraad

Schoenen gewoon kunnen bestellen maar achteraf niet leverbaar.

Ik bestel vaker bij jullie en altijd alles netjes en snel in orde, ik vul dit formulier altijd positief in omdat er geen kritiek is. Dit keer geen verzendbevestiging ontvangen, dus wilde bijna iets negatiever worden want mijn schoenen kwamen maar niet.... Totdat ik vanmorgen een berichtje van de buurman kreeg dat daar al een paar dagen een pakketje voor me klaar stond! Dus wederom alle lof voor jullie, en een klein beetje minder voor de pakketdienst die geen briefje heeft achtergelaten ;)

Mooie merken en prima service

Shuz is een prettige winkel en ook online heb ik goede ervaring met Shuz. En gelukkig verkopen ze mijn lievelingsmerk ViaVai.

Daar ik de sneakers besteld had via de site, waren zij binnen een paar dagen in de winkel... Daar heb ik ze opgehaald en werd vriendelijk geholpen door de verkoopster! Kortom snel accuraat en zeer tevreden!!

Prima gedaan

👍

Super goede serive!

Ik heb schoenen gekocht bij SHUZ. Ik vond ze uiteindelijk toch niet bij mij passen dus ik heb ze terug gestuurd. Dat was totaal geen probleem, en SHUZ was hierin heel erg klantvriendelijk. Ik heb zonder extra kosten mijn schoenen kunnen omruilen voor een super leuk paar schoenen met ook nog eens goede kwaliteit!

Fantastische service!

Voor mijn zoon had ik schoenen besteld, die helaas te groot waren. Het opnieuw bestellen van de juiste maat met de korting, die eerder alleen van toepassing was werd erg goed geregeld door de vriendelijke medewerkster. Zal hier zeker vaker kopen/bestellen!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk