Super service!

De volgende dag al in huis, super snel en goed verpakt!

Snel en professioneel

Ik had vanwege het coronavirus de schoenen online besteld. Er stond qua wachttijd: 2-5 werkdagen, maar ik kon de schoenen de volgende dag al afhalen in de winkel! Sowieso een fijne schoenenwinkel met veel keus en ook wat exclusiever segment.

Schuz heeft een prima prestatie geleverd.

Vanaf het bestelmoment heeft Schuz mij prima geïnformeerd over de stappen in het proces, waardoor ik gedurende het hele proces niet werd teleurgesteld. Mooi!

Snelle bezorging

Schoenen zoals verwacht prima en bezorging top!

Keurige afhandeling van de bestelling

Goed. Zou indien benodigd zeker weer bestellen bij SHUZ.

super goede service

Vooral de schoenen laten sturen naar een vestiging dichtbij, is heel comfortabel. je kunt de schoenen meteen passen en indien ze niet aan de verwachtingen voldoen kun je ze meteen ruilen of een ander paar laten opsturen. Niets dan lof over deze manier van werken. Vooral in coronatijd

super snelle levering tegen een goede prijs voor kwaliteitsschoenen

Ik heb inmiddels al heel wat schoenen besteld bij Shuz. Altijd een snelle en betrouwbare levering. wat ze beloven komen ze ook na. Daarnaast geven ze dootr het jaar heen kortingen, zoday je niet of de uitverkoop hoeft te wachten.

Onduidelijk

Vrijdag 3 april een bestelling gedaan, maar tot op heden nog geen bericht dat de schoenen opgehaald kunnen worden bij shuz Enschede. Daarom bevreemd mij dit verzoek om een recensie te plaatsen.

Snel geleverd en goedkoper in prijs!

Snelle en goeie levering

Zelfs in deze ontzettend moeilijke tijd waarin shoppen zeer moeizaam is ivm 1,5 meter heeft Shuz ervoor gezorgd dat ik optijd mijn schoenen heb binnen gekregen, bedankt!

Gewoon goed

Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en vooral een uitstekende collectie.

Mooie schoenen en uitstekende service

Ik heb al meerdere keren schoenen mn sneakers van top kwaliteit bij Shuz besteld en het is altijd snel en accuraat afgehandeld

Weer uitstekende service van Shuz!!!

Zelfs in deze vreemde, heel drukke tijd voor online bestellingen, kwamen de schoenen die ik bij Shuz online had besteld keurig binnen een week bij mij aan! Hoop ze met plezier te dragen in de komende maanden!

Snelle bezorging en goede berichtgeving

Ik bestel regelmatig online schoenen bij shuz. Ik krijg ze altijd snel en wordt hier goed over geïnformeerd. Ik zou deze winkel zeker aanraden.

Online een paar Floris van Bommel sneakers gekocht. Snel geleverd tegen een goede prijs.

Na een online order geplaatst te hebben, kreeg ik al snel bericht dat mijn bestelling in de winkel lag. Overhandigd door een zeer vriendelijke jongedame!! Volgende keer schoenen kopen in de winkel bij shuz Beverwijk.

Ging allemaal soepel

Goed ontvangen, makkelijk retour en geen rompslomp door betalen na ontvangst.

TOP!

Zeer snelle levering, mooie paasmorgen, netjes verzorgd afgeleverd, goed retour beleid, maar gelukkig niet nodig gehad!

Snelle levering.

Altijd correct geleverd .

Hele snelle levering en ook nog eens een hele leuke korting op mijn product gekregen

Erg fijn bedrijf. De levering is erg snel en netjes en ook het retouren wordt de consument erg eenvoudig gemaakt. Prijstechnisch zit het ook nog eens goed! Voor herhaling vatbaar!

Mooie en duidelijke website met kwaliteitsschoenen

Overzichtelijke website met kwaliteitsproducten alleen de levertijd vind ik erg lang, 5 werkdagen!

Snelle levering, product komt precies overeen met beschrijving.

Mooie schoenen, zitten fijn. Ze kwamen netjes verpakt precies op tijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Gisteren mijn nieuwe sneakers ontvangen maar bleken klein uitgevallen. Prettig contact met de klantenservice. Ik kan de sneakers terugsturen maar ook naar de winkel. Gekozen voor t laatste. Zij hebben nieuwe al besteld en wanneer deze binnen zijn kan ik het te kleine paar omruilen. Fijn dat ik zelf een aantal keuzes krijg.

Geweldige winkel

SUPER SERVICE

Snelle bezorging, goede informatie

De bestelde schoenen zijn heel snel bezorgd, dat is fijn! Ik kreeg ook netjes een mail dat de schoenen onderweg waren.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk