Snelle levering, top👌🏼

Fijne en snelle service bij Shuz. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen!

Superr service en kwaliteit

Super snelle Service en kwaliteit van artikelen

Snelle levering.

Super geholpen

Goedeavond , Schoenen netjes ontvangen en zeer correct aan telefoon te woord gestaan ik bestel hier vaker. Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, Monique

Goede snelle levering

Goed lopend proces. Geen klachten over.

Een goede ervaring en top service

Goeie hulp en een snelle leveringen. Product is goeie kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de afbeeldingen.

Up to date

Goede tijdige info en prettige service in winkel!

Helemaal happy met mijn nieuwe schoenen

Blij met mijn nieuwe schoenen precies wat ik wilde hebben lopen geweldig en natuurlijk de snelle levering

Uitmuntend!

Mooie en prettige site. 1x eerder schoenen en tasje gekocht bij Shuz, vriendelijke en behulpzame dames. Nu Hogan’s gekocht, geleverd vlgs afspraak. Zie nog een leuk paar echter gezien heftige scheiding lukt het voorlopig even niet meer. Kies liever voor kwaliteit waarmee ik langere tijd vooruit kan!

heerlijke schoenen en shopping ervaring

Heerlijke en mooie schoenen aangeschaft, fijne shopping ervaring, ik kom snel weer terug!

goede klantenservice

Ik werd duidelijk op de hoogte gesteld van wanneer mijn schoenen zouden komen via de post nl app. Ook de schoenen bestellen via de site was zeer gemakkelijk. De desbetreffende schoen op de site kwam ook goed overeen met de schoen die ik uiteindelijk heb gekregen.

Altijd op tijd en zeer goede service!

Bestellingen zijn altijd goed traceerbaar en op tijd! Ook de service van het winkelpersoneel is zeer goed. Altijd behulpzaam en oplossend denken.

super service

overzichtelijke bestelling update levering snel en op tijd geleverd mooie Laarsjes

Tevreden nadat het probleem was opgelost.

De kortingscode lente20 werkte niet; ik heb hierover gemaild en gebeld. Na wat contact over en weer (ik ben wel teruggebeld) heb ik een nieuwe kortingscode ontvangen, zodat ik de uitgekozen schoenen alsnog kon bestellen met € 20,- korting. Dus een erg moeizame start, maar het is verder prima opgelost.

Een uitstekende communicatie.

Duidelijke webshop, goed leesbaar en werkbaar. Betaling werkt uitstekend. OP vragen over een artikel wordt snel en duidelijk gereageerd. Kan er niet direct worden gereageerd dan volgt binnen een dag toch een duidelijk antwoord waarmee te werken valt.

Wauw snelle service

De sneakers van mijn dochter waren er super snel, heel fijn!!

G E W E L D I G

Kopen altijd onze (kinder) schoenen bij Shuz in de winkel, nu via de website besteld (ivm Corona) en super snel waren de schoenen (in dit geval sandalen) binnen! Kwam mooi uit met het prachtige lenteweer! Ik mis alleen zo wel het deskundige advies vanuit de winkel (Beverwijk)

Snelle levering en precies wat ik besteld heb! Ook duidelijk retourformulier maar gelukkig niet nodig!

Ruim aanbod, vlotte klantenservice

Tevreden met de geleverde service. Product ook steeds van goede kwaliteit.

De schoenen werden snel bezorgd en zijn netjes verpakt!

What you see is what you get!!!

Koop nooit schoenen online via mijn vriendin Melanie van Rijn (Utrecht) je web adres ontvangen. De afbeeldingen zijn duidelijk en van diverse kanten goed belicht !! Heeft je dus een duidelijk beeld van wat je koopt!!! Top!!

Goede winkel

Zeer nette levering en snel

Goede service, snelle en correcte levering

Super tevreden! Product zoals verwacht.

Vind altijd de juiste schoenen en laarsen bij Shuz

Giedde kwaliteit en altijd snelle levering

Goede levering en geweldige schoenen!

Snelle levering en super fijn dat retourneren ook gratis is.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk