Prima, mooie schoenen! Alleen jammer dat de maat die ik zocht er zou zijn maar toen ik de schoenen toevoegde aan mijn winkel mandje, bleek de maat toch niet op voorraad. Uiteindelijk andere kleurstelling besteld.
Beste Roos, Wat jammer dat we je maat niet meer hadden. Toch fijn dat je uiteindelijk toch geslaagd bent! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Dit is niet de eerste keer dat ik bij Shuz heb besteld. Ook ditmaal was de levering weer snel en goed. Het assortiment bestaat uit mooie en kwalitatief goede merken tegen concurrerende prijzen, dus er zullen nog meerdere bestellingen volgen.
Beste Victor, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Nadat wij een bestelling geplaatst hadden bleek dat de sneakers niet voorradig waren. Snel een reactie van Shuz ontvangen met mededeling dat het betaalde bedrag incl. Verzendkosten snel zou worden geretourneerd. En dat bleek ook na 24 uur. Conclusie; top service. Bedankt hiervoor!
Beste Miranda, Wat jammer dat we de sneakers niet meer op voorraad hadden. Maar goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prachtige collectie, goede service
Beste Mieke, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik had online twee paar schoenen besteld en betaald. Helaas kreeg ik een bericht dat een paar niet geleverd kon worden. Heel jammer! Maar om de pijn te verzachten kreeg ik een kortingsbon van 10 euro en het geld stond binnen twee dagen weer op mijn rekening. Nette service dus! Die 10 euro komt overigens wel op, want Shuz heeft altijd een mooie collectie❤️
Beste Lot, Wat jammer dat het tweede paar niet geleverd kon worden! We wensen je in ieder geval veel plezier met je eerste paar. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Heel tevreden van de service en het pakket :)
Beste Nanou, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ondanks de sale, mijn nieuwe schoenen toch vrij snel in huis.
Beste Rebecca, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Heel blij met mijn Philippe Models! Duidelijke mails waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Ondanks de moeilijke tijden van het Coronavirus mijn bestelling snel mogen ontvangen! Mijn dank is groot!
Beste Eva, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe Philippe Model's! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Mooie schoenen, goeie service!
Beste Karin, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Een tijdje geleden supergave sneakers gezien bij jullie winkel in Alkmaar maar niet meegenomen. Daar had ik achteraf erg veel spijt van, ik kreeg ze maar niet uit mijn hoofd. En... nu zag ik ze online met 20% korting!! Heb ze meteen besteld en na een snelle levering ben ik er helemaal happy mee!
Beste Suzanne, Leuk om te horen dat je de sneakers alsnog hebt kunnen bemachtigen. We wensen je er veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Gezellige zaak in Hoorn. Er worden mooie merken verkocht due alleen bij Shuz te koop zijn. Omdat ik er al jaren kom - voorheen Schmitt - krijg je een leuk contact met de verkoopsters. Ook de schoenen in de zaak staan mooi gepresenteerd.
Beste Marinette, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
De website is duidelijk, de foto’s komen overeen met de werkelijkheid. De laarsjes passen perfect en waren de volgende dag al in huis. Zelfs in tijden van het Corona-virus!
Beste Maartje, Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe laarsjes! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goed assortiment aan schoenen snel geleverd ook met de Corona crisis. Wel jammer dat de doos beschadigd waren en de schoenen ligt verkleurd op de hiel. Veder zagen ze er top uit dus toch besloten ze te houden! Ben er super blij mee!
Beste Nik, Wat jammer om te horen. Maar toch fijn dat je ondanks de kleine beschadigingen blij bent met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede communicatie over bestelling en verzending, ging ook snel!
Beste Sas, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering, prima aanbieding...
Beste Lisa, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik heb hele goeie ervaringen om via de webshop schoenen te bestellen. Het is zo gepiept.
Beste Anita, Wat fijn dat je goede ervaringen bij ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ondanks de corona crisis super snel en edn v perfecte kwaliteit schoen Bedankt
Beste Joke, Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goed en snel geleverd
Beste Lisa, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Helaas was mijn bestelling er niet meer, maar wat overkomt mij, ik ontvang 10,00 shop tegoed! Ook op afgeprijsde artikelen. En dan ook nog eens 100 dagen de tijd om te ruilen! Wat een service, mijn favoriete winkel: Kalmeijer in Gouda! In een woord TOP!
Beste As, Wat een geluk! We wensen je veel plezier met je volgende aankoop. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Super snelle levering. Makkelijk achteraf betalen en geweldige schoenen
Beste Leontien, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Super fijn dat ze al zo snel geleverd waren en ik ze heerlijk nu aan kan doen met mooie weer 🤩🤩🤩🤩
Beste Sabine, Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je nieuwe laarsjes! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Super fijne snelle service. Inhield rekening met vertraging en drukte gezien de tijd. Maar heb mijn schoenen in goede conditie snel mogen ontvangen! Erg blij mee en zal de volgende aankoop zeker weer aan jullie denken.
Beste Maaike, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
😊👍
Beste Katy, Bedankt voor je review. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Beste Judith, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering en super schoenen!
Beste Jamie, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ