Mooie website. Personeel in Enschede erg vriendelijk. Jammer dat Alfons met pensioen is

goede devies!

Dik tevreden! Snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

In één woord super service .

Zowel in de winkel, telefonisch en nu ook via de webshop één super goede service. Kunnen veel bedrijven van leren.

Snelle afhandeling overzichtelijke site

Fijne service

Bestrlmogelijkheden zijn goed. Bezorging in winkel is fijn. service in winkel is goed.

Heel tevreden

ik ben heel tevreden over deze winkel, hun service is vlot en vriendelijk.

Mooie laarsjes, leuke prijs.

Ik moest er even op wachten, maar uiteindelijk een paar mooie korte laarsjes opgehaald in Gouda .

Helemaal top

Snelle levering Makkelijk ruilen of retour

Mijn dochter is heel blij met deze mooie sketchers met panter en lichtjes

Er was een fijne korting op deze mooie schoenen die heel snel bij ons waren. Ze zijn helemaal goed! Bedankt❤️

Uitstekend!

Overzichtelijke website, mooie schoenen en correcte levering. Dat is zeker voor herhaling vatbaar.

Top service en een super prijs

Voor het eerst bij Shuz besteld. en wat een prettige verrassing. Duidelijke site met zeer veel keuze, de Sale was wat mij betreft een Walhalla, kortingen tot 70%, en ook nog eens op mooie merken. Bestelproces is duidelijk en vlot en de levering zeer snel! Ik kan Shuz zeker aanraden!!

Er was een een linker schoen 37 en rechter 38 geleverd na een goeie en snellere reactie van de klantenservice. Is het goed opgelost.

Mooie schoen

Snel verzonden en mooie kwaliteit schoen

Snelle zorgvuldige verzending

Goede afbeelding en maatwijzer zodat je goed kunt inschatten of het product aan de verwachtingen voldoet.

Mooie schoenen in de sale en super snelle levering

Snelle levering en mooie online site, top kwaliteit schoenen

Snelle correcte levering.

Shuz is een schoenenwinkel waar ik al jaren lang koop ivm de mooie merken

Winkel + winkel aankoop altijd goed + personeel behulpzaam en vriendelijk + Merk Hogan moet zeker blijven in Alkmaar! - zorg dat personeel op nette, actuele schoenen loopt uit de huidige collectie. Dat verkoopt goed - personeel moet alle modellen weten. Klinkt moeilijk, maar ik weet als klant soms meer omdat ik vaak in de winkel kom (ook richting andere klanten help ik wel eens, haha). Webshop (tip: neem een voorbeeld aan de Bijenkorf) + bereikbaarheid + keuze + vermelding voorraad in winkels - retourproces kan sneller - communicatie kan beter bij vertraging door storing of bijv verkleuring van schoenen/ of een andere reden waardoor de schoenen niet geleverd kunnen worden

Voldoende

Ik heb 2 bestellingen gedaan. De eerste is goed en snel geleverd. Tweede bestelling duurt lang. Ook omdat ik via Klarna betaal. Betaaltermijn loopt al terwijl de bestelling nog niet binnen is.

Snelle service en levering in prima degelijke verpakking.

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Laarsjes online besteld en opgehaald in filiaal Amersfoort Helaas vielen de laarsjes mij qua model tegen en heb ik ze niet genomen. Voor de eigenaar geen probleem, ik hoefde ze niet zelf terug te sturen, kon ze daar laten.

Mooie en modieuze collectie

Goede service, snelle levering en mooie vollectie.

Top service, Top schoenen

Schoenen (enkellaarsjes) besteld via de website.. Prachtige kwaliteit; in het 'echt' nog mooier! Super snelle service. Verwachting overtroffen!

Kundig personeel en goede service

Geweldige schoenenwinkel

Ik koop mijn schoenen altijd bij Shuz Gouda. Geweldige collectie en leuke medewerkers

Heel tevreden

Snele servise