Perfect, zonder problemen, schoenen in vlekkeloze staat en levering op tijd zoals beloofd

Bijzonder tevreden!

Topservice!!!

Ik heb alleen de online ervaring omwille van de strenge lockdown. Bestellingen netjes afgeleverd: mooi op tijd. Retour is eveneens prima geregeld. Super mooie collectie. Ik kom terug.

Supermooie overzichtelijke site

Zo blij met jullie, zocht dr martens de hoge. Overal uitverkocht in mijn maat maar jullie hadden ze nog en ook nog 40 euro goedkoper. Ik bestel voortaan bij jullie☺

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Persoonlijke boodschap handgeschreven bij de bestelling, zeer klantvriendelijk!

Goede zaak met vriendelijk en deskundig personeel

Geweldige service en aandacht voor de klant

Super service!

Levering is snel en super vriendelijke klantenservice.

Fantastische winkel met veel mooie merken.

Shuz by Borchert in Enschede is al jarenlang mijn favoriete winkel. Prachtige schoenen en tassen. Ik heb mijn bestelling op zondag online geplaatst en kon hem op maandag al ophalen in de winkel.

Prachtige schoenen , enthousiast personeel

Peter Kaiser schoenen zijn voor mij ideaal. Prima maat en goed geholpen. Super!

Mooie schoenencollectie, fijne service en een goede prijs.

Mooie schoenencollectie, fijne service en een goede prijs.

Snelle service en Top kwaliteit

Super mooie kwaliteit schoenen altijd snelle sevice. Absolute aanrader.

Geruisloos in orde!

Bestelling gedaan en opgehaald bij de winkel. Alles,op tijd en Oké!!!

Uitmuntend

Altijd uistekende kwaliteit, goede service en nooit problemen.

Nette levering en prima service

Drie paar schoenen online besteld en een paar was toch niet wat ik zocht. Bij terugbrengen heel goede service in de winkel.

Altijd snelle levering

Mooie kwaliteit schoenen. En bevestiging van je bestelling altijd sbel

Prima service!

Schoenen besteld en alles is zoals verwacht verlopen. Mooie schoenen, op tijd geleverd voor een mooie prijs!

Snelle en goede service

Na een online bestelling te hebben gedaan werd ik goed op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces. Snel verzonden en snel op kunnen halen in Gouda.

Uitermate tevreden

Zowel schoenen als herenriem besteld. Beide geretourneerd en aansluitend opnieuw de schoenen besteld en aangeschaft. Bovenstaand proces verloopt vloeiend en soepel. Cashback wordt snel geregeld en helpdesk reageert snel op vragen.

Goede service en levering

Positieve ervaringen over bestellingen bij SHUZ. Updates over de status van het bestelproces. Bestellingen worden goed verpakt geleverd. Goede kwaliteit van de geleverde producten. Eventuele retourzendingen zijn mogelijk. Kortom: aanbeveling om bij SHUZ 'shoes' te bestellen. Goede service en levering!

Altijd prachtige schoenen en hoge kwaliteit service, zowel offline als online!

SHUZ is al jaren mijn favoriete adres voor schoenen. Ieder seizoen weer een prachtige collectie van hoogwaardige (Italiaanse) merken en het team is altijd vriendelijk en behulpzaam. Zowel offline als online en bij click ‘n collect alleen maar goede ervaringen.

Uitmuntend

Blij dat ik jullie website ontdekt heb fijne site, snelle levering, en heb nog nooit suède laarsjes gehad die zo soepel aanvoelden, echt topkwaliteit en een perfecte pasvorm. Ik ga voortaan alle schoenen bij jullie bestellen Groetjes, Jacqueline van Melis

Snelle levering en schoenen zoals verwacht

Via de site schoenen besteld en afgehaald in de winkel. De foto's op de site zijn duidelijk waardoor de schoenen ook voldoen aan mijn verwachting.

Boven verwachting

Kwam SHUZ toevallig tegen op internet. En heb schoenen besteld, wat ik eigenlijk nooit doe! Ben niet zo van het kopen op internet, omdat het vaak mis gaat Normaal ga ik naar de winkel om te passen! Tot mijn verrassing werden ze snel geleverd, En ging alles van een leijendakje Dus: bedankt

Goede service.

Snelle levering, goede service

De bestelde schoenen ontzettend snel in huis. Goede service en makkelijk retourneren wanneer je de verkeerde maat hebt besteld. Fijne ervaring!

Duidelijke website, mooie schoenen en snelle service!

Snel en gemakkelijk schoenen besteld op de website. Voor het eerst gekozen voor C+C. Ging erg soepel. Vriendelijk personeel erg behulpzaam! Mooie schoenen voor mannen en vrouwen.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk