Allereerst was ik voor de schoenen naar Wassenaar gegaan. Had ze namelijk in de opruiming gezien, alleen vergeten te kijken of ze ook op die vestiging aanwezig waren. Bestel eigenlijk nooit online, vindt het kopen in een winkel veel prettiger. In de winkel toch ook nog geslaagd voor een aantal leuke exemplaren en vervolgens in een cafeetje verderop de schoenen online willen bestellen. Toen bleek dat er verzendkosten a € 4.95 moest worden betaald omdat het sales-items betrof. Dat was mij in de winkel helaas niet verteld en omdat ik speciaal nar Wassenaar was gereden (meer dan 100 kilometer van mijn huis vandaan) vond ik dat niet eerlijk. Heb hier een melding van gemaakt in Messenger met klantenservice. Na een paar dagen heb ik toch maar de schoenen besteld. En wat denk je? Kreeg de verzendkosten later alsnog vergoed. Dat ze de bestelling hadden gelinkt met mijn berichtje vond ik al apart en heel klantvriendelijk, maar ook nog het bedrag terugstorten. Dat had ik niet verwacht. En..... de schoenen lopen heerlijk en al heel veel complimenten gekregen.
Beste Esther, Super dat je zo blij bent met onze service, ondanks de kleine miscommunicatie over de verzendkosten. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Duidelijke website en snelle levering.
Beste Milou, Fijn dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik had online besteld. Een dag later is er afgeleverd bij één van jullie shops. Daar werd ik vriendelijk behandeld en werd me nog de mogelijkheid geboden om te passen.
Beste Wouter, Fijn dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
De schoenen werden netjes afgeleverd en goede informatie bijgevoegd
Beste Fon, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Duidelijke site ; enorme keus; snelle en correcte levering. Dit is zoals het moet en zoals je als consument ook verwacht.
Beste Peter, Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Super winkel, perfecte service
Beste Eef, Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prachtige merken, snelle levering en goede service! Een echte aanrader!
Beste Mulder, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Meerdere schoenen besteld en altijd weer een blijde verrassing hoe mooi ze uit de doos kwamen! Goed verpakt en snel geleverd! Toppertje!
Beste Renee, Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Tijdige levering en snelle terugstorting van geld bij het retourneren van producten
Beste Annelot, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Alles is perfect verlopen. Het was mijn eerste bestelling uit België. Snelle en correcte levering. Schoenen en model zoals beschreven. Maat perfect. Bedankt.
Beste Pascale, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik werd goed en eerlijk geadviseerd over de soort schoenen die ik zocht. Welke wel en welke niet. Ik heb de juiste schoenen gekocht.
Beste Menno, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering en goedkoper dan anderen
Beste M, Fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Bestelling plaatsen ging makkelijk, levering netjes verpakt en op tijd.
Beste Rene, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Schoenen waren snel geleverd, zitten goed. Ben er heel erg blij mee!
Beste Fenne, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Mijn maat was niet meer leverbaar. Daardoor kreeg ik een kortingscode van 10 euro. Een maatje kleiner gekozen, en ze passen geweldig.
Beste Daan, Goed om te horen dat je geslaagd bent. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Top service!
Beste RAF, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prachtige schoenen voor een prima prijs
Beste Wilma, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Beste Shuz, Mijn ervaring is prima echter de factuur zei een ander bedrag dan ik moest betalen, hier konden jullie niks aandoen. Verder ben ik super geholpen door een vriendelijke meid aan de telefoon die me helpte bij mijn vragen.
Beste Jill, Goed dat je dit aangeeft, we gaan er in het vervolg op letten. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Zeer goede collectie schoenen van topmerken. Duidelijke website en zeer snelle levering. Ook vlak voor het werkend. (Vrijdag besteld zaterdag thuis)
Beste Johan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Voor de tweede maal besteld naar volle tevredenheid.
Beste Corina, Wat fijn om te horen dat je voor de tweede keer geslaagd bent. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Helaas zit de schoen die ik heb gekocht niet lekker. Past wel, maar zit gewoon niet lekker. Ik heb vaker Black Stones gehad, maar deze past mij niet goed. Zonde van de € 100,- Heb er helaas al buiten op gelopen, dus terugsturen was geen optie meer. Verder was de service goed. Snel geleverd en heldere procedure. 👍🏼👌🏼
Beste Sander, Wat jammer dat de schoenen niet lekker zitten! Maar fijn om te horen dat je desondanks tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede en nette levering
Beste Arnoud, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Heb al eerder on line besteld,dat was goed bevallen. Wederom weer keurig verzorgd.
Beste Toos, Wat fijn om te horen dat je ook deze keer weer tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Fijne schoenen, goede pasvorm, prima draagcomfort. Snelle levering.
Beste Mariska, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze schoenen. Veel plezier met je nieuwe paar! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede service en snelle levering
Beste Dennis, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ